Nõva kool käis valla sünnipäeval

Kaia Ansip

kaia.ansip@gmail.com

Täna käisid Nõva valla sünnipäeval peaaegu kõik kooliõpilased. Pildile jäid need, kes külma ei kartnud. Foto: Arvo Tarmula
Täna käisid Nõva valla sünnipäeval peaaegu kõik kooliõpilased. Pildile jäid need, kes külma ei kartnud. Foto: Arvo Tarmula

Täna, oma 22. sünnipäeval olid Nõva vallamaja uksed avatud kõikidele huvilistele. Rääkida sai vallavanemaga, astuda sisse igasse kabinetti ja rääkida vallavalitsuse inimestega.

Nõva vallavanema Deiw Rahumäe sõnul oli enamik vallamajas käijatest pensionärid, sest paljud on tööl ja tihtipeale Nõva piiridest väljaspool. Põhilised küsimused tekkisid külalistel suvel toimuvate ürituste kohta, ütles Rahumägi.

Ka peaaegu kõik Nõva kooli õpilased käisid vallamaja uudistamas. Vallavanem viis õpilased kõikidesse kabinettidesse, kus ametnikud tutvustasid oma tööd. Vallavanem tutvustas kõike põhjalikult, näidates muu hulgas istungiruumis vallavolikogu haamrit. Noored küsisid põhiliselt valla ja valla asjade ajamise ajaloo kohta, üks tüdruk naljatas, et tema tuli ainult kringlit sööma.

Nõva vald sai valla staatuse 1992. aastal 16. jaanuaril Arnold Rüütli allkirjaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nõvakas
10 aastat tagasi

väga kehvasti organiseeritud. Endised vallavanemad ja sekretärid isegi ei teadnud sellest üritusest?????????????????
Vaevalt,et pensionärid seal käisid, sest nemad ootasid oma istumisele kasvõi ühte vallatöötajat.Endine vallavanem Aldo Tamm leidis kasvõi veerand tundigi eakatega kohtumiseks.
Pole näinudki UUT vallavanemat

Pff
10 aastat tagasi

villlu