Läänemaa meistrivõistluste 3. voorus võitis suurimalt Nõva korvpallimeeskond

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval peeti Rannarootsi Läänemaa korvpalli meistrivõistluste põhiturniiri kolmas voor, kus vastamisi olid Läänemaa spordikool ja Lihula, Nõva ja Tradilo/ABC, Cipax ja Risti ning Askus ja SK Haapsalu.

Päeva esimeses kohtumise pidasid Läänemaa spordikool ja Lihula. Pingelise mängu, kus võitja selgus viimase 20 sekundiga, suutis enda kasuks pöörata spordikool. Võit tuli tulemusega 84:80. Spordikooli resultatiivseimad olid Bertel Schwindt 23 ja Kauri Veskioja 19 punktiga. Lihula parimad olid Mairo Kanter 27 ja Uku Ehasalu 21 punktiga.

Päeva teises kohtumises läksid vastamisi tiitlikaitsja Nõva ja Tradilo/ABC. Täies koosseisus mänginud Nõva haaras kohe juhtohjad enda kätte ja dikteeris kogu kohtumist enda taktikepi järgi. Tradilo/ABC-le ei antud mingit võimalust. Väga ühepoolse mängu võitis Nõva 102:65.

Tasub ka ära märkida, et peaaegu terve veerandaja sai Tradilo/ABC mängida perekond Orumaa vastu. Korraga olid platsil isa Kalle Orumaa ja tema pojad Reno, Raiko, Argo ja Ergo. Nõva poolehoidjatele see meeldis ja valjuhäälselt skandeeriti: OO-RU-MAA-AAD, OO-RU-MAA-AAD! Nõva resultatiivseimad olid Argo Orumaa 20 ja Andreas Märtson 18 punktiga. Tradilo tulemuslikemad olid Timo Kaus 16 ja Ardo Huul 12 punktiga.

Kolmas kohtumine algas, nagu ka eeldati, vägagi põnevalt. Vastamisi olid Cipax AS ja Risti. Pool kohtumist kulges punkt punktis. Liider vahetus iga rünnakuga. Kahjuks Cipaxi mängijad väsisid ja ühtlaselt tegutsenud Risti võttis lõpuks kindla võidu tulemusega 86:54. Risti parimad olid Kristo Jürgenson 16 ja Martin Tõrv 14 punktiga. Cipaxi parimad olid Ragnar Koppel 15 ja Herki Rank 12 punktiga.

Viimane kohtumine algas ehmatusega SK Haapsalu meeskonnale. Kohtumiseks KK Askusega oli kohale tulnud vaid 4 mängijat. Teadupärast 4 mängijaga alustada ei saa. Ekstreemolukorras pidi võistlusvormi selga tõmbama seega ka meeskonna treener. Kohtumine kulges pingeliselt ja põnevalt. Väikest edu hoidis kogu kohtumise vältel SK Haapsalu. Väga vapralt võidelnud hiidlased pidasid lõpuni vastu ja lahendasid viimastel sekunditel rünnakud kindlamalt. Väsinud SK Haapsalu pidi lõpuks tunnistama hiidlaste 81:80 paremust. Hiidlaste resultatiivseimad olid Fredi Raba 29 ja Karl Holm 22 punktiga. SK Haapsalu parimad olid Ilo Toom ja Ardo Jürjer 25 punktiga.

Hea meel on tõdeda, et ilmselt on korvpall Läänemaa kõige vaadatuim spordiala. Iga vooru käib vaatamas 50-60 inimest. Kui arvestada kõiki päeva jooksul saalist läbi käivaid inimesi, küünib publiku arv sajani.

Võistlustel on mõeldud ka publikule. Loositakse välja auhindu, õnnelikumatel on võimalus teenida 50 eurot auhinnaraha viskevõistlusel.

Järgmine voor on 25. jaanuaril Haapsalu Wiedemanni spordihoones.

Marek Pragi
Spordiklubi Haapsalu, Läänemaa korvpallimeistrivõistluste peakorraldaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
giay da cao cap
10 aastat tagasi

I value the blog article. Cool.

Virginia car insurance
10 aastat tagasi

Wow, great blog article.Really looking forward to read more. Really Great.

weebly.com
10 aastat tagasi

Hey, thanks for the blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.

fx range traders bonus
10 aastat tagasi

Thank you ever so for you blog article.Much thanks again. Really Cool.

network racks
10 aastat tagasi

Awesome blog post.Really thank you! Want more.

long term care insurance Orange County
10 aastat tagasi

Im grateful for the article post.Thanks Again. Cool.

trade advisor pro bonus
10 aastat tagasi

Thanks for the blog article.Much thanks again. Much obliged.

Options Mastery
10 aastat tagasi

Thanks a lot for the blog article.Really thank you! Much obliged.

million hits secret
10 aastat tagasi

I think this is a real great blog post.Really looking forward to read more. Great.

Fb Echo
10 aastat tagasi

Major thankies for the post.Much thanks again. Fantastic.