Nädala lõpus läheb ilm järsult külmemaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ilmateenistus prognoosib lähipäevadeks plusskraadidega vihmast ilma, laupäevast läheb aga järsult külmemaks.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning mitmel pool sajab enamasti vihma. Puhub edela- ja läänetuul 4–10, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 1–5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ning mitmel pool sajab enamasti vihma. Puhub edela- ja läänetuul 4–9 m/s. Sooja on 3–5 kraadi.

Reede öösel on pilves ilm. Sajab vihma, pärast keskööd lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 3–9 m/s. Sooja on 1–4 kraadi. Päeval on pilves ilm ning sajab enamasti lörtsi. Tuul pöördub põhjakaarde ning tugevneb 5–11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 1–5 kraadi, õhtul alates Põhja-Eestist õhutemperatuur langeb.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning mitmel pool sajab vähest lund. Puhub põhja- ja loodetuul 4–10, rannikul puhanguti 15 m/s. Külma tuleb 3–10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub põhja- ja loodetuul 4–10, rannikul puhanguti 15 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Külma on 3–8 kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments