Uus aasta tuleb Haapsallu mitmete pidudega

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Aastavahetusel on Haapsalus valida mitmete pidude vahel, kultuurikeskus tänavu pidu ei korralda.

“Seekord läks sedasi, et me ei saanud esinejaid, keda väga oleksime peole soovinud, ja lihtsalt pidu ei tahtnud teha,” ütles kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi. “Aga järgmine aasta teeme kindlasti,” lubas ta.

Mullu võttis kultuurikeskus Lossiplatsilt kuuse juurest tulijad vastu retrostiilis videodiskoga, üle-eelmisel aastavahetusel lõbustas pidulisi Svjata Vatra.

* Suurema aastavahetuspeo korraldab seekord Haapsalu vana kino, kus diskoripuldis on terve peo vältel ainult naised. Õhtu kohta saab lähemalt lugeda siit.

* Aptekis keerutab plaate Dr. Cortes, lähemat infot leiab siit.

* Africas võetakse uus aasta vastu Aafrika stiilis peoga. https://www.facebook.com/events/270381246448428/

* Talumehe kõrtsis musitseerib Urmas Koppel, lubatakse mitmeid üllatusi.

* Lemon Lounge’is toimuval retrodiskol keerutab plaate Tõnis Kotsar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
läänlases
10 aastat tagasi

On laine ja framare aastavahetuspidu ka märgitud.

Egert
10 aastat tagasi

Vanakinos võibolla kannatab isegi käia aga Lemon on bullshit,ülbed turvad,ennast täis ja enda arust jube ilusad ja targad teenindajad kuigi realsees maailmas on nad 0.No ja Africa,iga üks saab sisse,kari umbes tattikaid,whupiduu,pidu või asi.Õhtu lõpus kõik jälle Africa ees ja üks kõvem vend kui teine.Talumehe kohta ei oska öelda,peab üle kontrollima,ehk annab seal inimese moodi õhtu veeta,ilma ,et mõni ülbe oss või ennast täis teenindaja su tuju ei nulli.

Säga
10 aastat tagasi

Läheb andmiseks