Dirhamist Pärnusse teel olnud kalalaev sõitis madalikule

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna, 21. detsembri öösel sõitis Muhu saare kirdeküljel madalikule kalalaev, mis praeguseks on lahti tõmmatud ja sadamasse toimetamisel.

Öösel kell 1.15 sõitis kalalaev Muhu saare kirdeküljel madalikule, edastas politse- ja piirivalveameti pressiesindaja. Kuressaare merevalvekeskus oli eelnevalt tuvastanud, et laeva kurss oli suunaga madalikule. Õnnetuse ärahoidmiseks üritati laevaga korduvalt kontakti luua, kuid tulemusteta. Asjaolude väljaselgitamiseks suunati piirkonda piirivalvelaev 112 ja Kuressaare kordoni rannikupatrull.

Kella 2 öösel õnnestus merevalvekeskusel saavutada kalalaevaga kontakt ja saadi laevakaptenilt kinnitus madalikule sõitmise kohta. Kalalaeva pardal oli kolm inimest ja nende eludele ohtu ei olnud.

Laeval leket polnud ning alus oli stabiilne. Laevameeskonna kontrollimisel tuvastati ühel liikmel joove.

Täna pärastlõunal kella 16 paiku tõmbas puksiir aluse madalikult lahti ning see toimetati Kuivastu sadamasse. Kalalaev oli olnud teel Dirhami sadamast Pärnusse.

Õnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
wire storage racks
10 aastat tagasi

Great post. Keep writing.

make money online
10 aastat tagasi

Thank you ever so for you blog article.Much thanks again. Will read on…