Sten Priinits tuli universiaadil viiendaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Helen Nelis-Naukas / arhiiv
Foto: Helen Nelis-Naukas

Sten Priinits (fotol) saavutas suveuniversiaadil Kaasanis meeste epee individuaalturniiril viienda koha. Veerandfinaalis tuli Priinitsal tunnistada hiinlase Chao Dongi 10:8 paremust, teatas vehklemisliit.

Alagrupis kõik viis vastast alistanud Priinits alistas pääsu eest veerandfinaali esmalt torgetega 15:5 kanadalase David Paul Neilson Shorey, seejärel oli Priinits parem tituleeritud Šveitsi vehklejast Fabian Kauterist 6:3, kaheksandikfinaalis alistas ta USA esindaja Alen Hadzici 15:10.

Priinitsa ja Kauteri vaheline kohtumine oli torgetevaene ning passiivsuse tõttu viidi matš viimasele minutile. Priinits suutis viis sekundit enne kohtumise lõppu 4:3 juhtima minna ja Kauter oli sunnitud seepeale kiirrünnakuid tegema. Järelejäänud viie sekundiga Kauteril aga viigistada ei õnnestunud ning Priinits sai väärtusliku 6:3 võidu. Viigi korral oleks võidu saanud Kauter, kuna temale loositi enne viimast minutit prioriteet.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments