Sten Priinits tuli universiaadil viiendaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Helen Nelis-Naukas / arhiiv
Foto: Helen Nelis-Naukas

Sten Priinits (fotol) saavutas suveuniversiaadil Kaasanis meeste epee individuaalturniiril viienda koha. Veerandfinaalis tuli Priinitsal tunnistada hiinlase Chao Dongi 10:8 paremust, teatas vehklemisliit.

Alagrupis kõik viis vastast alistanud Priinits alistas pääsu eest veerandfinaali esmalt torgetega 15:5 kanadalase David Paul Neilson Shorey, seejärel oli Priinits parem tituleeritud Šveitsi vehklejast Fabian Kauterist 6:3, kaheksandikfinaalis alistas ta USA esindaja Alen Hadzici 15:10.

Priinitsa ja Kauteri vaheline kohtumine oli torgetevaene ning passiivsuse tõttu viidi matš viimasele minutile. Priinits suutis viis sekundit enne kohtumise lõppu 4:3 juhtima minna ja Kauter oli sunnitud seepeale kiirrünnakuid tegema. Järelejäänud viie sekundiga Kauteril aga viigistada ei õnnestunud ning Priinits sai väärtusliku 6:3 võidu. Viigi korral oleks võidu saanud Kauter, kuna temale loositi enne viimast minutit prioriteet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments