0

Läänemaa JK kaotas Kernu Kadakale

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa Jalgpalliklubi kaotas 16. juunil peetud Eesti meistrivõistluste III liiga kodumängu JK Kernu Kadaka vastu 0:2. Sellega raisati ka võimalus tõusta tabeliliidri Rapla JK Atliga samale pulgale, kes kaotas samal päeval 1:3 JK Retrole.

Mäng Kernuga algas erksalt. Läänlased teenisid järjest nurgalööke ja mitu korda pandi ka Kernu väravavahi võimed proovile, kuid väravani ei jõutud. Mida esimene poolaeg edasi, seda ilmetumaks muutus läänlaste mängujoonis ning 5 minutit enne poolaja lõppu läks Kernu vasturünnakust juhtima.

Teisel poolaeg valdas taas palli rohkem Läänemaa jalgpalliklubi, kuid rünnakutel puudus piisav teravus, et väravani jõuda. Kõige lähemale jõuti väravale, kui Kernu väravavaht äärelt tulnud tsenderduseni ei ulatunud ning Läänemaa JK mängijad meetri kauguselt palli väravasse ei suutnud lüüa. Mängu viimasel minutil lõi Kernu oma teise värava ja taas kontrarünnakust.

Läänemaa jalgpalliklubi langes nüüd liigatabelis neljandale kohale. Tabelit juhivad Retro ja Rapla, kellel mõlemal on 22 punki. Kolmandal kohal on Kernu on 19 punktiga. Sama palju punkte on ka Läänemaa jalgpalliklubil.

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid Erik Merilaine, Martin Viilma, Talis Tamm, Rener Uibopuu, Bert Rotberg, Leonid Bragin, Aleksandr Kovtun, Aare Avila, Vladislav Šikirjavõi, Ken Sinkevicius ja Aleksandr Molkov. Vahetusest sekkus mängu Tarvo Manni.

Läänemaa jalgpalliklubi järgmine mäng toimub 19. juunil kell 19:00 Keila staadioni kunstmurul.

Bert Rotberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz