Abruka lähedal hukkus üle jahi parda kukkunud mees

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eile juhtus Abruka lähedal regati käigus õnnetus, milles jahi pardalt kukkus vette mees, kes hukkus.

Kuressaare merevalvekeskusele teade saabus teade vettekukkumisest 15. juunil kell 14.14. Sündmusele reageeris Roomassaare sadamast Kuressaare kordoni merepäästetoimkond, kes asus kella 14.30 ajal mootorpaadi pardal olnud kiirabibrigaadiga teekonda õnnetuspaiga suunas, teatas politsei- ja piirivalveameti Lääne porefetuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Kell 14.40 jõudis merepäästetoimkond abivajajateni, kuid meedikutel ei õnnestunud isikut elustada.

Hukkunuks osutus 1965. aastal sündinud meesterahvas, kel ei olnud õnnetuse toimumise hetkel seljas päästevesti. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Pressiesindaja pani südamele, et merele minnes oleksid veesõidukis kindlasti kaasas selleks ettenähtud päästevarustus, mida ka tegelikult kasutatakse, töökorras sidevahendid ja veesõidukit juhiks koolitatud isik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments