0

Läänlaste tulemused Kehala rahvasprindil

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval Kehala paarisrajal toimunud sõit meelitas kohale 90 võistlejat.

Kehala rahvasprint oli EAL rahvasprindi KV 3. etapp, Hepa Premia rahvasprindi KV 4. etapp, Moskvich Liiga sprindikarika 3. etapp ja SU klassi KV 3. etapp. Ilm oli ilus ja sealkandis polnud tulnud tilkagi vihma, mis tegi sõitmise raskeks, sest rajal üles keerutatud tolm ei tahtnud hajuda.

Läänemaalt oli kohal kuus sõitjat. 2WD-V klassis olime esindatud vendade Lauri ja Rico Rodiga Virtsust. Rodid saavutasid 19 võistleja seas vastavalt 12. ja 18. koha. Kuna nende autol oli probleeme, siis nad viimases voorus ei startinud.

2WD-S klassis, kus osalejaid oli 19 ja osa neist ka suurt sporti tegevad mehed, tõotas tulla pingeline võitlus ja seda ta ka lõpuks oli. Meie meestest olid stardis Marko Kukuškin ja Valmar Gilden, kes saavutasid lõpuks vastavalt 5. ja 7. koha.

SU-klassis olid läänlastest stardis Kalle Kruusma ja korraks Eestisse põiganud Ergo Paat. Kruusma tuli 3. kohale ja Paat, kes rentis Kruusma autot, 6. kohale. Paat jäi oma esitusega väga rahule, sest viimasest võistlusest oli juba aastaid möödas. Järgmisena on Ergo Paadil plaanis osaleda Kruusma autoga ka 1. juunil Tiki Treileri Lääne-Eesti rahvarallil.

Praegu käivadki ettevalmistused Lääne-Eesti ralliks. Sportralli sõidetakse Läänemaal üle 11 aasta. Eespool stardivad rahvaralli sõitjad ja pärast neid sportralli sõitjad. Kiiruskatsed jäävad Oru ja Kullamaa valda.

Info ilmub Autolehes ja kodulehel rally.ee.

Kalle Kruusma

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz