1

Alkoholi tarvitanud juht sõitis kraavi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeval kella 15.22 ajal kaldus Läänemaal Ridala vallas Saanika–Martna tee 1. kilomeetril vastassuunavööndisse ja paiskus vastu kraavis kasvanud puid sõiduauto Audi 80, mida juhtis alkoholi tarvitamistunnustega 61–aastane Jüri. BNSi teatel anti juhile esmaabi kohapeal, kiirabi viis Läänemaa haiglasse kaasreisija, 53–aastase Šamili.

Üle Eesti sai laupäeva õhtul ja pühapäeval erinevates liiklusõnnetustes vigastada kuus inimest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ja millal
Ja millal

…roolijotad ise oma RAVIKULUD kinni maksavad ??

wpDiscuz