Päästjad aitasid kustutada kaht kulupõlengut

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne päästekeskuse teatel käisid päästjad 22. aprillil kell 18.25 Haapsalus krossiväljaku juures, kus põles kulu 10×15 ruutmeetri suurusel alal. Kohal olnud inimesed olid suurema põlengu ära kustutanud, päästjad aitasid põlengu lõpuni summutada.

22. aprillil kell 15.57 teatati päästjatele, et Haapsalus Sadama tänaval on süttinud kohtumaja teise korruse rõdu. Enne päästjate saabumist oli rõdu põrandalaudist kustutatud pulberkustuti ja veega. Päästjad avasid rõdu kustutamiseks konstruktsioonid. Esialgsel hinnangul sai rõdupõleng alguse sinna hooletult visatud suitsukonist.

22. aprillil kell 13.33 käisid päästjad Hanila vallas Ullaste külas, kus põles kulu 50×100 meetri suurusel alal ning helistaja sõnul liikus põleng tuule mõjul metsa ning suitsusauna poole. Kohal olnud inimesed üritasid põlengut ise kustutada, päästjad aitasid põlengu summutada kululuudade ja vee abil.
Esialgsel hinnangul sai kulupõleng alguse lõkkest, mis metsaserval suitses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments