Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 65 varavastast kuritegu, neist 41 vargust (5 eluruumidest, 5 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Tabati 6 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 6 narkootikumide vahendamise, 9 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 342 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 7 välismaalast, Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
Ööl vastu 20. märtsi varastati Lihulas Tallinna maanteel asutuse territooriumil parkinud sõidukitest 150 liitrit diislikütust. Kahju 203 eurot.

Järvamaa

Vargused
Ööl vastu 20. märtsi varastati Koigi vallas Huuksi külas veoautost sülearvuti, rahakott koos dokumentide ning sularahaga ning muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

20. märtsil kella 12 paiku varastati Paides liinibussist arvuti koos klaviatuuriga. Kahju on 625 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
16. märtsil löödi Sindis Pärnu maanteel elamu koridoris 39-aastast meesterahvast.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
21. märtsil kella 2.10 paiku teatati politseile, et Suur-Karja tänava lõbustusasutuses tungis klient kallale turvatöötajale. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 24-aastane mees.

Vargus
20. märtsil avastati, et Kivila tänava korterist on varastatud väärisesemeid ja alkoholi. Kahju kokku 1000 eurot.

Harjumaa

Vargused
20. märtsil avastati, et Maardus asuva ettevõtte angaarist on varastatud kaks autotõstukit, puurpink, kaks keevitusseadet ja kaks hapnikuballooni. Kahju kokku 5000 eurot.

20. märtsil avastati, et Viimsi vallas Pringi küla eramust on varastatud 25 antennimasti. Kahju kokku 1000 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus
Ööl vastu 20. märtsi varastati Kasepää vallas Metsakülas parklas seisnud veoki MB paagist 170 l kütust.

Võrumaa

Vargus
Ajavahemikul 11.–19. märts varastati Antsla linnas Raudtee tänaval asuva osaühingu kinniselt territooriumilt elektrimootor. Kahju on 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 10.–20. märts lõhuti Sõmeru vallas Ussimäe külas garaažil puitsein ning varastati pikendusjuhtmeid ja lampe. Esialgne kahju on 100 eurot.

Ajavahemikul 19.–20. märts tungiti Kundas Ehitajate teel asuvatesse garaažidesse ning varastati sõiduautode suverehve ja murutrimmer. Kahju on selgitamisel.

20. märtsil varastati Rakveres Laada tänaval asuvast korterist mobiiltelefon väärtusega 100 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 15.–20. märts tungiti Kohtla-Järvel Jaaniku tänaval korterisse ja varastati mobiiltelefon, teler ning suveniirese. Kahju on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments