1

“Top Geari” meeskond käis Vormsi jääteel elektriautot testimas

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile avaldati telesaate “Top Gear” kodulehel artikkel, kus kirjeldatakse elektriauto Vauxhall Ampera testimist Vormsi jääteel.

Kuna elektriautod pole külma ilmaga nii efektiivsed kui suvel, valiti testimise paigaks Eesti. Ning muidugi ei saanud proovimata jätta jääteed.

Eestit tõstetakse esile kui maailma esimese üleriigilise elektriautode laadimise süsteemiga riiki.

Lugu ja rohkem fotosid näeb siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Indrek
Indrek

Seda saadet tuleks kindlasti nendel vadata kes usuvad et Elektriauto säästab sadu eurosid.Äkki säästabki ,aga ma ise usun et jäävad sellega pigem teepeale.Ehk räägivad midagi aku elujea pikkusest ja ka sellest kui palju uus aku sinna peale hiljem maksab .Seniks aga nautige talvemõnusid elektriautoga kellel see võimalus on .Mõne kuupärast ei pea soendust enam kasutama siis võite jälle oma sada kilti ühe jutiga läbi sõita. Kui talv ja kiirlaadimine pole akut veel tuksi keeranud.

wpDiscuz