Ottomar Ladva pälvis olümpiakomitee stipendiumi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud nädalal kinnitas Eesti olümpiakomitee tänavused stipendiaadid suveolümpiamängude aladel. Ühe kahest väga noore talendi stipendiumist pälvis haapsallane Ottomar Ladva, kes võistles Eesti meeskonna liikmena 2012. aasta maleolümpial.

Rahvusvaheline meister Ladva saab stipendiumiks 1000 eurot.

Väga noore sportlase stipendiaadiks kinnitati ka neli suurt rahvusvahelist võitu saavutanud freestyle-suusataja Kelly Sildaru.

Tänavuse noore talendi stipendiumi pälvis Eesti aasta noorsportlane 2012 tennisist Anett Kontaveit.

Suveolümpiamängude alade stipendiumid said vehklejad Julia Beljajeva ja Erika Kirpu, jooksja Rasmus Mägi, purjetaja Ingrid Puusta, maadleja Epp Mäe, tõstja Leho Pent, aerutaja Kaarel Alupere ning sõudjad Sten-Erik Anderson ja Kaur Kuslap.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
l
11 aastat tagasi

Täpsustuseks. Rahvusvahelise meistri tiitli saamiseks peab Ottomar normi täitma veel kahel korral (üks normitäitmine on nüüd olemas) ja tõstma FIDE ELO reitingu 2400 punktini (hetkel paar punkti üle 2300).

Jyrk
11 aastat tagasi

Nii tore on lugeda ,et meie naabri Antsu lapselaps nii andekas on ja vanaisagi on tark ning tubli mees:)