Kuivastu–Virtsu liin saab nädalavahetustel juurde 12 reisi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Väinamere Liinid lisab tänasest, 2. jaanuarist kuni 31. märtsini reisijate kiiremaks ja mugavamaks teenindamiseks Kuivastu–Virtsu liini laevagraafikusse igal nädalal 12 täiendavat väljumist.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel selgitas, et hõre talvegraafik, kus väljumised kummastki sadamast toimuvad intervalliga 1 h 10 min, ei vasta reisijate nõudlusele ning seega on koos majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga otsustatud lisada graafikusse igal nädalal reedeti viis ja pühapäeviti seitse täiendavat reisi.

„Tahame pakkuda reisijatele sujuvamat ja mugavamat teenindust nädalavahetustel, mil nõudlus on tavapärasest suurem. Täiendavad reisid reedeti ja pühapäeviti aitavad hajutada järjekorda tippajalt, tagada kliendisõbraliku teeninduse ning suurendada reisijate kindlustunnet,“ rääkis Treiel.

Kuivastu–Virtsu parvlaevagraafiku täiendavad väljumised kuni märtsi lõpuni toimuvad reedeti Kuivastust kell 17:35 ja 18:45 ning pühapäeviti kell 12:55, 14.05, 15:15 ja 16:25. Täiendavad reisid Virtsust toimuvad reedeti 17:00, 18:10 ja 19:20 ning pühapäeviti 13:30, 14:40 ja 15:50.

Info täiendavate väljumiste kohta on üleval kodulehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments