Veiko Pärnaste: Haapsalu spordiaastaga võib rahule jääda

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile toimus Haapsalu linna sporditeemaline ümarlaud, millest võttis osa paarkümmend spordiga seotud inimest, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus. Ümarlauast võtsid osa treenerid, spordijuhid, spordiklubide ja linnavalitsuse esindajad.

Päevakorras oli ülevaade sel aastal toimunust, räägiti Haapsalu spordi hetkeseisust, raha jagamise põhimõtetest ja sportlaste tunnustamisest.

Haapsalu linna spordijuht Veiko Pärnaste näitas Haapsalu spordivõimalusi tutvustavat videoklippi, mida esitletakse sel nädalal Helsingis toimuval mardilaadal.

Ümarlaual osalenud tunnustasid, et Haapsalu on raskel ajal suutnud hoida spordivaldkonna rahastamist. Probleemina nähti sportlaste tunnustamisürituse puudumist.

Veiko Pärnaste sõnul võib selle aastaga Haapsalu spordis väga rahule jääda. “Linn viis edukalt läbi mitu suurüritust, millest võimsaim oli maailmatasemel U-19 jalgpalliturniir,” ütles Pärnaste.

Selle aasta üks suuremaid investeeringuid on Paralepa 2,5 km terviseraja valgustus. 2013. aasta prioriteediks on seatud ka uue Paralepa ekstreemspordiväljaku rajamine.

Järgmise aasta suurimaks spordisündmuseks on 29.–30. juunil peetavad 38. Eesti linnade mängud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments