Õhtuleht: Lihula ägab laste terrori all

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Politseita jäänud linnarahvas on oma julgeoleku pärast sügavas mures, kirjutab Õhtuleht.

Reporter kirjeldab Lihula elu:
Väikelinnaidüll nagu ikka, tänavatel liiguvad peamiselt need, kel vanust nii palju või tervist nii vähe, et tööle asja enam pole. Kohe sissesõidul jääb silma kaks meest, käruga ja jalgrattaga. Politseist tunnevad puudust mõlemad – viimati varastati üle-eelmiste jõulude eel külmkapist kaheksasaja krooni eest toitu ära.

Tavaline väikelinnaidüll, kuni hetkeni, mil ehituspoe tagant sõidab välja päästeauto, kus sees neli päästjat. Mehed lähevad poodi. Mitte et toidupoe külastamises midagi erakordset oleks, aga päästjaid väikeses kohas küll iga päev ei näe.

Tulevikus hakkab politseinik vastu võtma kindlatel aegadel ja teeb ülejäänud aja politseitööd piirkonnas ringi liikudes. Lahkunud patrullpolitseinike asemele pole suudetud uusi inimesi leida. Nii hakkab politsei väljakutsetele reageerima 50 km kauguselt.

Loo täisversiooni saab lugeda Õhtulehe paberväljaandest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments