2

Sulev Saareväli sai kultuurikomisjoni aseesimeheks

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Haapalu linnavolikogu valis reedel kultuurikomisjoni aseesimeheks Sulev Saarevälja.

Komisjoni eelmine aseesimees Siim Maivel on end volikoguliikme kohalt tuleva aasta jaanipäevani taandanud. Tema asemel on volikogus Gert Virroja, kellest sai reedel ka volikogu kultuurikomisjoni liige.

Kultuurikomisjoni juhib Märt Maiste, peale eelnimetatute on komisjonis veel Raimond Lunev.

Sulev Saareväli on linna vapimärgi omanik, neljapäeval, 27. septembril oli tal 50. sünnipäev.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tont.
Tont.

Sulev on tore ja spordilembene inimene. Lisaks üks Eesti edukamaid ettevõtjaid autovedude alal. Kui unustada see,et ta pereväärtused unustas ja oma naise uuema mudeli vastu vahetas,siis igati kohane ka Haapsalu aukodanikuks.

raha
raha

teeb imet

wpDiscuz