0

Läänemaa päästesündmused

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

2. aprillil kell 23.03 teatati häirekeskusele, et Haapsalu linnas Kuuse tn korrusmaja 4. korruselt tuleb suitsu. Päästemeeskondade kohale jõudes selgus, et inimene rääkis kõrvaltoas telefoniga ja pliidile jäetud toit oli kõrbema läinud.

3. aprillil kell 1.06 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalu linnas Jaama tn, kus põles katlamajas torude ja korstna isolatsioonimaterjal.

3. aprillil kell 8.33 teavitati häirekeskust Martna külas teelt välja sõitnud autost. Juht sai autost iseseisvalt välja ja päästjad likvideerisid süttimisohu.

Lääne päästekeskus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz