Nebokat võistleb noorte boolingu EMil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Olari Nebokat Soomes Junnu Touril. Foto erakogust
Olari Nebokat Soomes Junnu Touril. Foto erakogust

Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi 9. klassi õpilane Olari Nebokat sõitis ainsa eestlasena noorte Euroopa meistrivõistlustele bowlingus, mis algasid täna.

“Olari eesmärk on jõuda suurvõistlusel 24 parima hulka, mis tagab võimaluse mängida superfinaalis,” ütles vend Reimo Nebokat.

Varem on see õnnestunud Olari treeningkaaslasel Tallinna noorel Kert Truusil, kes 2010 tõi Eestisse ka noorte Euroopa meistri tiitli.

“Ettevalmistus Euroopa meistrivõistlusteks on olnud väga hea,” ütles Reimo Nebokat. “Olari on edukalt osalenud Soome ühel tuntuimal noorteturniiril Junnu Tour, kus terendab võimalus pääseda lõppvõistlusele peale viimast etappi, mis toimub 23.-25. märts Turus. Lisaks võistles Olari eelmisel nädalavahetusel Tallinna lahtistel meistrivõistlustel, kus ta saavutas 5. koha. Jättes endast vaid ette Eesti meistrid meestearvestuses.”

Noorte EM boolingus kestab  Taanis Aalborgis 9. aprillini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Vishal
11 aastat tagasi

ho lavorato, sec.potrei dirti che tanto sarei stata prtattecea, che qualcuno doveva pur lavorare, ma non e8 andata cosecdello sciopero, nella cooperativa dove lavoro, nessuno ha fatto cenno, tranne l’ultima arrivata, e so che sono state chieste migliorie all’indecente contratto nazionale, alle quali la federcoop ha risposto con un secco no, che non ci sono i soldi.Non credo pif9 nello sciopero, e poi stavolta e8 proprio fuffa, si vorrebbe stravolgere e migliorare il contratto nazionale, quando la maggior parte delle coop manco lo applica. Si chiedono indennite0 di turno, indennite0 di cassa, quando non riusciamo neppure a prendere la paga… Loe rohkem »