Lihulas kõlab kolme riigi muusika

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lihula muusika- ja kunstikoolil on sel nädalal külalised Islandilt ja Lätist, et üheskoos musitseerida ja kunsti teha. Reedel annavad Lihula muusikaõpilased koos külalistega ka kontserdi.

Lätist saabus Lihulasse 15 Priekule kunsti- ja muusikakooli õpilast, Islandilt viis Akureyri laulukooli last. „Läti kool on umbes sama suur kui meie oma, Islandil aga väike eralaulukool,” selgitas Lihula kunsti- ja muusikakooli direktor Piia Saak.

Viie päeva sisse mahub nii muusika- kui kunstialaseid töötube, ühiskontsert ja tutvumine Lihula kandiga. Töötube juhendavad nii Lihula enda kui külalisõpetajad. Näiteks Islandi lauluõpetaja õpetab looduse häälte väljendamist muusikas.

Kolme riigi muusikaõpilaste ühiskontsert algab reedel kell 16 Lihula muusika- ja kunstikooli saalis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments