Leiti merel kadunuks jäänud mees

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tormine meri. Foto. Urmas Lauri

28. septembril kella 10.10 ajal teatati politseile, et Läänemaal Noarootsi vallas Spithamis mere äärest on leitud mehe surnukeha.

Sündmuskohal selgus, et tegemist võib olla 17. septembril Dirhami lähistel merel kadunuks jäänud mehega. Surnukeha on saadetud ekspertiisi ning see selgitab ka välja, kas tegemist on sama isikuga.

17. septembril kella 23.55 ajal sai politsei häirekeskuselt teate, et Dirhami lähistel on merel olnud jahilt kadunud jahi kapten. Jaht oli teel Ristnast Osmussaare suunas ja kaks pardal olnud isikut ise jahti juhtida ei osanud. Sündmusele reageeris Haapsalu kordoni piirivalvekaater, kes leidis hädasoleva aluse ning pukseeris selle Dirhami sadamasse.

Samal ajal alustati kadunud kapteni otsinguid, kuhu kaasati ka lennuk. Esialgsed otsingud tulemusi ei andnud ja neid jätkati järgmisel päeval. 18. septembril lõpetati kadunud mehe otsimine kella 20 paiku tulemusteta.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Trent
8 aastat tagasi

Fiaynll! This is just what I was looking for.