Lääne maavanem võib selguda mõne nädala jooksul

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Siim-Valmar Kiisler ja maavanema kohusetäitja Merle Mäesalu. Foto: Arvo Tarmula

Lääne maavanema kandidaat võib selguda 2–3 nädala jooksul, ütles täna Läänemaa omavalitsusjuhtidega kohtunud regionaalminister Siim–Valmar Kiisler.

"Hiiumaalt ta ilmselt ei tule,” kummutas Kiisler  vahepeal ringelnud jutu, et Lääne maavanemaks tahetakse panna kas Hiiu maavanem Hannes Maasel või riigikogust välja jäänud Tarmo Mänd.

Rohkem ei soostunud minister maavanema teemat täpsustama, kuigi omavalitsusjuhte huvitas, mis erakonnast ja millise kogemusega kandidaati Kiisler silmas peab.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K.Silde
12 aastat tagasi

Ma eip saa. Ma ei oska tööd teha.

vanapagan
12 aastat tagasi

Valime aukodanik Silde maavanemaks ja paneme lossi elama. Mõne aja pärast saaks uue legendi kirjutada. Äkki keegi paneb selle üleskutse feisbooki ülese. Koguks 1000 allkirja alla. Annaks rahva soovi Kiislerile üle. Kui ära ütleb saab ta rahva vaenlaseks tunnistada. Leht saab enda veeru täis kirjtada Lehtee saab leiba ja rahvale tsirkust. Muidu jääbki läänemaa maavanema koht kingasaanud maavanematele ja tippkommarite pensionisamba rolli mängima.

valiks ajalooliselt
12 aastat tagasi

mõne foogti või piiskopi meid valitsema, kihelkonna sildid igal pool väljas ja loss ka üles vuntsitud