Valli Ender: umbusaldajad avaldasid umbusaldust iseendale

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ridala volikogu 086

Eile avaldas kaheksa Ridala volikogu liiget volikogu aseesimehele Valli Enderile umbusaldust. Urmas Lauri foto

Eile koha pealt maha võetud Ridala vallavolikogu aseesimees Valli Ender ütles istungil enne umbusaldusavaldust, et tema endal süüd ei näe.

„Loen ja loen, aga aru ei saa,” ütles Ender umbusaldusavalduse kohta.

Umbusaldusavalduses süüdistatakse Ridala vallavanemat Toomas Schmidti, volikogu esimeest Toomas Vallimäed ja Enderit esiteks selles, et Panga küla spordisaali ehitus on lükatud teadmata tulevikku; teiseks selles, et Uuemõisa soojafirma otsustati kiirkorras maha müüa; ja kolmandaks selles, et vallavanem ostis oma ametiauto ära turuhinnast madalama hinnaga.

Ender ütles, et kui kaheksa volikogu liiget avaldas neil põhjustel umbusaldust vallajuhtidele, siis avaldasid nad üksiti umbusaldust iseendale.

„Kui volikogu protokolle vaadata, siis erimeelsusi on olnud väga vähe,” märkis Ender.

Sellega teenis Ender volikogu istungit kuulama tulnud saalitäie vallarahva aplausi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rihole
8 aastat tagasi

Just nimelt, sõnaga hakatakse tegusi tegema!?! 🙂

Riho
8 aastat tagasi

Valli, kas sa oled mees või naine? Hooldekodusse on juba paras aeg minna, vallas hakkab uus aeg, ehk sõnaga ometi kord hakatakse tegusi tegema!

Oi-Oi
8 aastat tagasi
Reply to  Riho

Riho, sa oled asjadest valesti aru saanud. Õiglas on volikogu kõige vanem liige. 🙂 Kas Õiglas on mees või naine? 🙂

sirr
8 aastat tagasi

Kohtuteemad,mis varem arutati ikka kohtu seinte vahel,on nüüd toodud kõik ajakirjandusse,ja ajakirjandus dirigeeribki nagu kohust,kuigi peaks vastupidi olema.

Huvilisele
8 aastat tagasi

Mõtle, uuri, kontrolli, kes on kõige aktiivsem poriga loopija ajakirjanduses. Tavaliselt algatab neid teemasid poliitik Nebokat.

huviline
8 aastat tagasi

Kui kauaks jäädakse teineteist poriga loopima ajakirjanduses? Otsus on vastu võetud ja edasi saab ainult paremini käituda. Teiste maha tegemise arvelt enese õigustamine ei tõsta sinu mainet kohe kindlasti mitte!

samal
8 aastat tagasi
Reply to  huviline

arvamusel

1.aprill
8 aastat tagasi

sm Tasku, sm Taskuuuu (Hepner)- olid hale naljamees tõesti, aga siiski näoga rahva poole. Miks ülejäänud kolm ummisjalu saalist põgenesid???

Õige
8 aastat tagasi

Protokollidest ju näha, et samad isikud, kes umbusaldust avaldavad, hääletasid eelnevalt peaaegu üksmeelselt kõikide nende punktide poolt, mille pärast hiljem umbusaldust avaldasid. Opositsiooni olevat ju volikogus 8. Kus nende vastuhääled siis olid, kui katlamaja müüki hääletati? Või auto kompensatsiooni, või arengukava asju?

palun
8 aastat tagasi
Reply to  Õige

konkreetsemalt, kus, millal

palujale
8 aastat tagasi
Reply to  palun

Mida konkreetsemalt?

noh
8 aastat tagasi
Reply to  palun

näiteks arengukomisjon 13.01.2016 – Uuemõisa Teenuse aktsiate müük, Kõik ühel häälel, ka Ratas ja Koppe.
näiteks volikogu 15.12.2015 p 12 vallavanema auto kompensatsioon. 13 poolt 1 erapooletu. Vastu pole ühtegi.
näiteks 29.09.2015 Arengukava vastu võetud ühel häälel. Ka Uuemõisa põhikooli ehitamine sealhulgas. Vastu võetud ühel häälel
näiteks 29.09.2015 Arengukava tegevuskava vastu võetud 14 poolt 1 vastu. Ettepanek Panga spordihoone kohta vastu võetud samuti.
Umbusaldusest jäi küll mulje, et Reimo Nebokat surus spordihoone ehitamise aasta ettepoole. Mis surumine see siis oli kui kõik olid sellega nõus?????????????????????

Mati
8 aastat tagasi

Auto teemat ilmselt Valli kraesse ei kannata kuidagi veeretada. Jääb ebaselgeks, et milles siis ikkagi Vallit süüdistatakse? See, et mingid asjad, mis kellegi arvates olulised, on tegemata või ei ole tehtud nii nagu keegi soovis? Kui palju need klounid ära teinud on, kes oma väheste häältega opositsioonis istusid ja salakavalalt head inimesed kukutasid?
Umbusalduse avaldamiseks ei ole need põhjused küll normaalsed. Pigem võiks võimule pääsenud hale opositsioon iseendale umbusaldust avaldada, kuna nad ei kuula, MIDA SOOVIB RAHVAS, KEDA NAD TEENIVAD!

prillikivi
8 aastat tagasi
Reply to  Mati

kummitempliks olemises

Jüri
8 aastat tagasi

Kindlalt Valli poolt. Need Hepnerid ja Nebokatid on puhas P..K!

Vallaelanik
8 aastat tagasi

Valli sa oled üks vahva eesti naine. Nimetad asju just nii nagu nad tegelikult ongi.