Iloni Imedemaa aitab sisustada kevadist koolivaheaega

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

ilon_wiklandi_illustratsioon

Ilon Wiklandi illustratsioon Herman Rajamaa lugemikule. REPRO

Iloni Imedemaa kavandab kevadisel koolivaheajal peredele palju põnevaid ettevõtmisi, Imedemaa on avatud iga päev ja pilet on ka tavalisest odavam.

„Põhjust tulla on ka neil, kes on juba mitu korda Imedemaal käinud,“ ütles Iloni Imedemaa juhataja Anne Andrejev.

Kevadise koolivaheaja juhatab 20. märtsil sisse huvitavate maitsete päev, mil Iloni köögis askeldab Majasoku asemel Beguta taimetoidukohvikust. Kevadisi maitseelamusi pakub ka Haapsalu ökopood „Allikas“.

21.-23. märtsil on koos lasteraamatukogu ja huvikeskusega koolivaheaja linnalaager, kus lapsed osalevad mereteemalistes teatriõpitubades. Imedemaa on samal ajal avatud ka tavakülastajatele.

24. märts on looduspäev, külas on Marko Valker ja Helen Edasi Silma õpikojast. Üheskoos uuritakse kevademärke  Imedemaa hoovis ja vaadatakse lühifilmi Läänemere haavatavusest.

25. märtsil, suurel reedel lahendatakse kadunud muna müsteeriumi, vaadatakse „Supilinna Salaseltsi” filmi ja fotonäitust „Hetked Supilinna Salaseltsi võtteplatsilt“. 25. ja 26. märtsil on kõik oodatud mune värvima ja lihavõttemeisterdusi tegema.

27. märtsil tähistatakse rahvusvahelist teatripäeva.

Koolivaheajal on Iloni Imedemaa lahti kõigil päevadel kell 11– 17. Piletihind on koos lumega väiksemaks sulanud, eriti soodne on kümne korra pääse. 

Maarja Kõuts

SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid turundus- ja kommunikatsioonijuht

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments