Eesti Rahva Muuseum kutsub pildistama kohti, kus tihti käite ning osalema fotovõistlusel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PromenaadHaapsalu Kuursaal. Foto: Arvo Tarmula

19. oktoobrini kestab Eesti Rahva Muuseumi fotovõistlus „Minu koht“, kuhu ootame fotosid kohtadest, kus Eestis elavad inimesed tihti käivad või kus neile meeldib niisama olla.

Me käime iga päev kuskil, sageli veedame aega samades kohtades, kasutame ühtesid ja samu otseteid. Aga miks meile meeldib nendes kohtades käia? Miks on need kohad meie jaoks olulised? Fotovõistlusega ”Minu koht” soovimegi koguda fotosid ja kirjeldusi Eestis elavate inimeste meeliskohtadest ja nende tähendustest.

Võistlusel osalemiseks tee pilt kohast, kus väga tihti käid või kus meeldib niisama olla, mine veebilehele, ja osale võistlusel!

Võistlus kestab 19. oktoobrini. Võitjad kuulutame välja oktoobri lõpus.

Võistlusele saabunud parimatest ja huvitavamate kirjeldustega fotodest tehakse näitus, mis avatakse ERMi näitusemajas novembri teises pooles.

Peaauhinnaks on kruiis kahele Stockholmi.

Võistlus on üks näituse ”#Niisama linnas” raames toimuvatest osalusprojektidest, millega soovime anda võimaluse muuseumi tegevuste ja näituste kohta kaasa rääkida ka neil, kes igapäevaselt muuseumidega kokku ei puutu. Näitusel „#Niisama linnas“ on oma linna- ja maailmanägemuse tutvustamiseks antud sõna lastele ja noortele, kelle intervjuude, linnajalutuskäikude, kodulinna kaartide ja onnikavandite põhjal näitus on sündinud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments