Maakonna meistrid tennises peaaegu selgunud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Joonas Tomingas.
Joonas Tomingas.

Halbade ilmade tõttu on maakonna meistrivõistlused tennises veninud ja viimased mängud tuli pidada sisehallis. Selgumata on veel meespaarismängu võitja, finaalis kohtuvad Joonas Tomingas – Ott Raidla ja Sulev Vare – Riho Niils. Tomingas-Raidla alistasid poolfinaalis Kalju Aigro – Vello Kuhi 60 : 63 ja Vare-Niils  Kalle Kaasiku – Ken Rakki 64 : 75. Kolmanda koha mängus olid Aigro-Kuhi paremad Kaasik-Rakkist 64 : 63.

Turniiri kolmekordseks võitjaks tuli Mari Mahoni, kes võitis naisüksikmängu finaalis Kaja Ladva 60 : 61, segapaarismängu finaalis koos Vello Kuhiga  Kaja Ladva – Sulev Vare 62 : 60 ja kolmanda tiitli segapaarismängus koos Meeli Kastepõlluga.

Esmakordselt võitis maakonna meistri tiitli meesüksikmängus Joonas Tomingas, alistades finaalis Indrek Tuule 62 : 75. Kolmandaks tuli Vello Kuhi 62 : 63 võiduga Maldar Mäesalu üle.
 

Medalivõitjad

Meesüksikmäng   

1. Joonas Tomingas  
2. Indrek Tuul   
3. Vello Kuhi   

Naisüksikmäng

1. Mari Mahoni
2. Kaja Ladva
3. Katrin Meriloo

Meespaarismäng   

1. Joonas Tomingas – Ott Raidla 
2. Sulev Vare – Riho Niils  
3. Kalju Aigro – Vello Kuhi  

Naispaarismäng

1. Mari Mahoni – Meeli Kastepõld
2. Anne Kanepi – Kaja Ladva
3. Juta Kiisküla – Kaidi Kiisküla

Segapaarismäng

1. Mari Mahoni – Vello Kuhi
2. Kaja Ladva – Sulev Vare
3. Juta Kiisküla – Maldar Mäesalu

 

Vello Kuhi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments