Lääneranna vallavanem: surma sai Lihula gümnaasiumi direktori ema, raskelt vigastada tema lapsed

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eilsed traagilised arengud viisid manalateele kaks inimest: üks neist mootorrattur, kes jälitas liiklusõnnetuse põhustanud autojuhti, teine aga juhuslik möödasõitja, kes juhtus olema valel ajal vales kohas. Kui mootorratturi isik on veel meile selgusetu, siis juhuslikuks möödasõitjaks oli teadaolevat aga Lihula gümnaasiumi direktori Siret Kesküla ema, vahendas Delfi.

Lisaks kohaliku apteekri ametit täitnud Ülle Heinverile viibisid kuulidest augustatud beežis Žigulis ka 58-aastane mees ning tagaistmeid täitsid kaks last.

3- ja 5-aastased lapsed on Lääneranna vallavanema Mikk Pikkmetsa sõnutsi Lihula gümnaasiumi direktori Siret Kesküla omad. Surma saanud naise näol on tegemist Kesküla emaga.

“See tuli alguses küll külainfona, aga suhtlesin Siret Keskülaga ja sain kinnituse,” märkis Pikkmets Delfile. “Minu poolt omastele väga suur kaastunne. Ega siin väga palju kommenteerida pole. Eesti mõistes täiesti uskumatu ja jabur sündmus.”

Fotod: Eduard Laur

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Virtsukas
4 aastat tagasi

Minu kaastunne 🙁

kohalik
4 aastat tagasi

Autos oli siiski kolm last.

Lihulalane
4 aastat tagasi

Minu kaastunne lähedastele

Heli.
4 aastat tagasi

Sügav kaastunne.

Rae
4 aastat tagasi

Kaastunne lahkunu omastele!