Nõva kandis otsitakse merel ulpinud kajaki omanikku

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

piirivalvekaater

Pühapäeval Peraküla rannast märgatud merel ulpiv kajak käivitas otsingud, mis lõppesid hilisõhtul tulemusteta. 

Pühapäeval kella 15 paiku teatati Läänemaalt Peraküla rannast merevalvekeskusele, et rannast põhja suunal, Sandgrundi meremärkide lähistel, paistab merel punakat värvi paat ulpimas. Inimesi näha ei olnud.

Kell 15.15 suundusid Osmussaare vabatahtlikud merepäästjad olukorda kontrollima. Kell 16.59 teatasid nad, et on leidnud pooleldi uppunud kajaki , õnnetusse sattunud inimesi näha ei ole. Kajak pukseeriti Dirhami sadamasse, kuhu jõuti kell 17.48.

Kajakist leiti dokumendid ja asuti otsima nende omanikku. Lisaks vabatahtlikkele liitus otsingutega Haapsalu politseijaoskonna merepäästepatrull, kes asus inimest otsima Peraküla rannast Nõva sadamani. Mereotsingutel osalesid ka piirivalvelaev ja Haapsalu politseijaoskonna merepäästekaater. Madalate pileved tõttu polnud võimalik kasutada kopterit.

Otsingud nii merel kui ka maismaal lõpetati tiheda udu tõttu pisut pärast kella 23, kahjuks tulemusteta. Täna jätkatakse otsingutega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments