Haapsalu linnavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu linna lemmikloomade kiibistamise kampaania!

Haapsalu linnas on veebruarikuu jooksul võimalik kiibistada ja registreerida oma lemmikloom 5 euro eest. Soodushind kehtib ainult Haapsalu linna elanikeregistris oleva inimese lemmiklooma (kass, koer) kiibistamisel ja registreerimisel.
Kiibistamine toimub allolevatel aegadel Haapsalu turuhoone kontoris
Jüriöö 7:
T, 10. veebr kell 14–18
T, 17. veebr kell 14–18
L, 28. veebr kell 10–14
Tasumine sularahas.

Detailplaneeringu algatamine ja
eskiislahenduse avalik arutelu

Haapsalu linnavalitsuse 28.01.2015 korraldusega nr 55 algatati Haapsalus Mihkli 10 ja 12 kruntide detailplaneering.
Planeeringu eesmärk on kahe elamukrundi liitmine ja planeeritud krundile ehitusõiguse ning hoonestustingimuste määramine. Olemasolev Mihkli 10 elamu säilitatakse ja sellele plaanitakse juurdeehitust. Mihkli 12 amortiseerunud hoone kavandatakse lammutada, asemele planeeritakse uue ühekordse kõrvalhoone ehitamist. Taotletav krundi ehitusõiguse ettepanek käsitletavas piirkonnas on linnaehituslikult vastuvõetav ja kooskõlas Haapsalu linna üldplaneeringuga.
Kuna planeeringu algatamisega ei kavandata tegevust, mis oleks olulise keskkonnamõjuga KeHJS § 33 lg 1 p 3 mõistes, samuti ei sisalda detailplaneeritav tegevus KeHJS § 6 lg 2 toodud tegevusvaldkondi, mille puhul tuleb kaaluda keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadust, otsustati mitte algatada Mihkli 10 ja 12 kruntide detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Planeeringu algatamise ettepaneku tegi linnale kruntide omanik.
Teisipäeval, 17. veebr kell 15 toimub Haapsalu linnavalitsuse saalis eskiislahenduse avalik arutelu. Eskiislahendusega saab tutvuda 10.–18. veebruarini Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments