Paliveres hukkus liiklusõnnetuses kaks inimest (lisatud pildid sündmuskohalt)

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Palivere-Keedika maanteel Luigu sillalt ATV-ga alla sõitnud kaks meest hukkusid sündmuskohal.

6. detsembril kell 11.17 sai politsei teate, et Läänemaal Nigula vallas Palivere-Keedika maantee 1. kilomeetril on sillalt jõkke sõitnud ATV ja õnnetuses on hukkunud kaks inimest. Sündmuskohal selgus, et Paliverest Keedika suunas liikunud ATV kaldus teadmata asjaoludel paremale ja sõitis vastu silla kivist piirdeposti, paiskudes seejärel järsakust alla. Õnnetuses hukkusid 22- ja 33-aastane mees. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus.

Sündmuskohal viibinud Haapsalu politseijaoskonna välijuhi Viljar Põllula sõnul on sillal olev tee kohati väga libe. Lisaks sellele puuduvad kitsal sillal takistavad piirded ja silla kõrgus on ojast umbes kümmekond meetrit.

„Kindlasti on tegemist ohtliku kohaga, kus ükskõik milline sõiduviga võib kaasa tuua traagilised tagajärjed,“ ütles Põllula.

Ühtlasi tuletab välijuht kõigile liiklejatele meelde, et teed on äärmiselt libedad ja kiiruse valikul tuleb suhtuda kriitiliselt teeoludesse. Eriti kehtib see kõrvalteede kohta, kuhu libedusetõrje võib olla puudulik.

Fotod: politsei- ja piirivalveamet

Luigu sild

Taebla_jogi (1) Taebla_jogi (2)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
30 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
9 aastat tagasi

Neid kommentaare siin lugedes tekib häbi Eesti inimeste üle. Ei ole küll kursis ei Palivere ega ka Panga küla ATV sōitjatega, kuid teil kommenteeriatel, kes te tulete ära kasutama väga kurva lōpuga uudist kellegi laimamiseks, siis häbi teil olgu. Ilmselt nii mōnegi arvamus internetiavarustest tegudeni ei jōua, kui oled inimene, siis mine lahenda probleeme reaalses elus, millest oleks kellelegi kasu. Oletatavasti ei käi sellisel lehel kommentaare lugemas suur hulk Läämemaa noortest, nii et sellest tühipaljast lobast ei ole neile kellelegi kasu. Ei ole tavaliselt sōnavōtja kusagil interneti kommentaariumites, kuid siine tekitas küll mitmeidki emotsioone sōnavōtuks. Puhaku rahus noored, kes lahkusid… Loe rohkem »

Anonüümsele
9 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

Kellega või millega sa siin võitled? Siin on lehe artikli kommentaarium. Mine ja leina rahus. Rahu sinu hingele ja lahkunutele.

Tavaline+inimene
9 aastat tagasi

Kõik laimajad, kes te siin olete, ehk kirjutate oma nimed ka siia. Kui teil peaks mõni lähedane surema, et saaks teie lahkunud lähedast avalikult süüdistada ja parastada ! Kahju, et inimesed on nii lollid ja mõtlevad ainult endale, kui keegi on meie seast lahkunud ! Kõik käivad tööl, ka mina, samuti kuulen seda lärmi, aga ma ei hakka siin, lahkunute kuulutuse all seda mainides süüdistusi jms loopima. Aga igaüks on erinev ja kahjuks peab igasuguseid nõmedikke ka olemas olema. Mitte mingisugust austust pole ! Minge siis menti, kaevake seal, mitte ärge parastage siin all. Krt küll, kas sellest on siis… Loe rohkem »

kõigil on kurb
9 aastat tagasi

Võtaks vähe vaiksemaks äkki? Selles ju asi ongi, soovitakse, et selliseid asju enam ei juhtuks. Kui üldse ei räägi, siis jääme järgmist korda ootama. Seda ometi ei taha ju.

muki+to+Tavaline+inimene
9 aastat tagasi

Kas sa Tavaline inimene lugeda ikka mõistad? Ega keegi ju ei parasta siin hukkunuid. Võta rahusteid

Panga küla elanikule
9 aastat tagasi

Kulla inimene, sa ikka tee enne 100% isikud kindlaks, kui tuled kedagi labaselt läbi interneti kommentaaride süüdistama! Miks sa ei lähe ja räägi nende viie inimesega näost näkku, kui sa nii kindlalt tead,kes need on ? Kas ikka tead!?

...
9 aastat tagasi

Viibin ka ise perega seal ning satun jalutama ka parki, koht mis on mõeldud jalakäijatele.. ometigi vänderdavad seal vastu atv’d. Suvel juhust ikka oli kus üks kihutas vastu, ei teadnudgi kohe mida teha,laps põõsasse ning ise kas anda teed atv’l istuvale juhile kell kõrvad nagu välja ulatuvad lumelabidad või atv’le endile. Sinu jutupõhjal pole kahtlustki, et oled sammuses/seotud pundis. Ja mida on vaja teha 100% kindlaks ? Näod on ju teada(küla on ju väike), pargis mütamisest pole ainult ühed silmapaarid tunnistajaks, lisaks muule on ju näha selgelt atv jäljed. Sattusin ka mina esimese suure lumega parki mis oli rajudaid jälgi… Loe rohkem »

tavalisele inimesele
9 aastat tagasi

juba ammu ei sekku ükski enesealalhoiuinstinktiga inimene öisel ajal rahurikkujate tegevusse. See oleks lõppenud lärmitegijate korralekutsujale fataalselt. Ja see ei ole vingumine kui tööinimesed ei saa öösel oma väljateenitud und – öise aja nn. kodukorrareeglid kehtivad kõigile. Tööinimene maksab makse, millest peetakse üleval politseid. Igaüks jäägu ikka oma liistude juurde.

Panga küla
9 aastat tagasi

EI puutu ka minu mure kokku konkreetse uudisega kuid täpselt sama paarutamine käib Ridalas Panga külas, käisin üks nädalavahetus lapsega emal külas kui siin esimene suurem lumi oli, hiljem hakkasime pargi poole jalutama, et tervise rajal jalutada mõned ringid, aga vaatepilt mis kaugemalt esines ajas ikka hinge täis, tervise rada on mõeldud jalakäijatele ja vald on õelnud, et seal on SÕITMINE keelatud.. aga mida teevad serbinid, too kord toimus seal selline drift, et anna abi, teeääred olid üles küntud, see üles kündmis teema on ka aastaringselt pargi vana keldri juures. Pargis käib see sõitmine sammuti aastaringselt, jalutad rahus kui ootamatult… Loe rohkem »

Tavaline inimene
9 aastat tagasi

Vabandage väga, aga ei saa üldistada kõiki noori kui mingeid joodikuid, kihutajaid ja lärmajaid. Igaüks, kes on autoga sõitnud, peaks teadma, kui kergelt ja kogemata võib see libedaga käest minna. Rääkides siin iirusest, siis isegi 50-ga on see vägagi võimalik ! Ja kui teie, kes passite ainult kodus, ja vingute selle lärmi pärast, siis kui SEL ööl oli see lärm, kus olid siis kõrval elavad inimesed, kes oleks appi minnes võib-olla midagi päästa ? Ja endiselt olen ma arvamusel, et kui teavitatakse kellegi surmast, siis te igasugused ussid võiks suu kinni hoida ja vhegi austust näidata ! Julgete veel teisi… Loe rohkem »

doktor
9 aastat tagasi

Neid, kes üldist korda rikuvad, tuleb maha teha ja alandada!
Sellised kiivrita ja purjus opakad ei allu normaalsete inimeste manitsustele või hoiatustele. Looduslik valik ongi meie ainuke abimees kui riigivõimu esindajad ei ole eeskujuks vaid sülitavad moraalile.

"doktorile"
9 aastat tagasi
Reply to  doktor

Keda siin enam maha teha on, kui noored on kahjuks lahkunud meie seast. Päris kindlasti ei sõida kõik noored ilma kiivrita ja pole ka alati purjus, milline tobe üldistus vaimuvaese inimese käest.

muki to Tavaline inimene
9 aastat tagasi

Ah et võiks austust üles näidata!!!!!!! Kas teiste rahu rikkumisega, teistele põhimõtteliselt keskmist sõrme näidates väljendate te austust?

maakas
9 aastat tagasi

Õnnetuses hukkusid 22-aastane Rasmus ja 33-aastane Andrus.
Allikas postimees.

Palivere elanik
9 aastat tagasi

Paraku on justnimelt nii ,nagu kirjutab Liis . Enamasti niipea , kui õhtul pimedaks läheb ,aga vahel ka päise päeva ajal, hakkab trall pihta . Olen paljudel öödel just nende kihutajate poolt oma unest üles aetud ! Ikka trrrr…ühele poole ja trrrr…teisele poole , ka majade vahel haljasaladel . Olgu see siis pool 1 või kell 4 hommikul .Tavaliselt võetakse hoog sisse kas AjaO kaupluse juurest Raba tänava otsast , või siis teiseltpoolt tänava lõpust, tänav on ju hea pikk ! Kas Lääne -Nigula vallal ei oleks võimalik tellida “lamavad politseinikud “ka Palivere alevikku ? On ju ka lasteaialapsed ohustatud… Loe rohkem »

v
9 aastat tagasi

Liisiga absoluutselt nõus.

Juss
9 aastat tagasi

Piirded võinuks muidugi olla, aga kunagi ei tea, mis siis juhtub. Eelkõige on vaja ikka mõtlemisoskust, mitte hulljulgust. Kui sõidetakse, millal ja kuidas soovitakse (teisi häirides, kihutades, kiivrita, purjuspäi või kuidas iganes), siis see näitab, et miski on korrast ära. Võiks ju öelda, et vanemad, vaadake, mida te lapsed teevad. Kui aga samamoodi käituvad täiskasvanud inimesed, mida ja kellele siis öelda?
Politsei? Mis politsei, meil polegi enam seda, pidevad koondamised on viinud anarhiani! Ja mis politsei teeks? Ajaks autoga neid taga? Sõidavad kraavi ja põgenevad ikka, pärast veel adrenaliini täis ning kiitlevad kui äge oli!
Kahju on neist inimestest!