G4Si juhid tutvusid turvameeste tööga

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Villu+Õun+ja+Lauri+RebaneValvedivisjoni direktor Villu Õun koos turvatöötaja Lauri Rebasega. Foto: Erakogu

Turvafirmas G4S toimus traditsiooniline töövarjupäev, kus 20 turvafirma juhti saatsid klienditeenindajaid, teiste hulgas ka Lihula valvedivisjoni direktor Villu Õun.

Õun varjutas eile patrullekipaaži 5aastase staažiga turvatöötajat Lauri Rebast, kes on Lihula patrullis töötanud viimasel kolmel aastal. Varem töötas Rebane Haapsalus.

Töövarjupäeva raames kohtus Õun Lihula vallavanema Varje Ojala-Toosiga ja arendusnõunik Margus Källega. Muude teemade kõrval tekitasid tõsist arutelu võimalused koostöö laiendamiseks korrakaitse valdkonnas.

„Vald väljendas selget huvi ja vajadust suuremaks koostööks. Arutatud said ka konkreetsed võimalused, kus turvafirma saaks abiks olla ja turvalisuse loomisel kaasa lüüa," ütles Õun.

Lihulas ja selle lähistel on G4Sil üle 170 kliendi, sh vallale kuuluvad objektid. G4Si mõistes on nn Lõuna-Läänemaa kliendiportfelli eripäraks suur arv maakodusid. Piirkonnas aastaringselt elavate leibkondade hulgas on turvaettevõtete teenuse kasutajaid võrdlemisi vähe. Valvedivisjoni direktor pani tähele, et kohalikud suhtuvad Lihula ööpäevaringsesse turvapatrulli kui korrakaitse eest hea seisvasse üksusesse.

„Aeg-ajalt ikka vajatakse vormis inimese abi, näiteks konfliktide lahendamisel,“ ütles Õun.

G4Si töövarjupäeva varjutamised olid üle Eesti ning töövari pidi täitma kõiki ametiga kaasnevaid ülesandeid. Enne turvatöötajatele töövarjuks minemist pidid juhid eelnevalt läbima 16tunnise turvatöötaja esmakoolituse.

Töövarjupäev annab juhtidele vahetu teenindamise kogemusi. See aitab paremini mõista klientide ootusi ja aitab kaasa teenindusprotsesside parandamiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments