Kiri jõudis kohale kaheksa aasta pärast

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

maaleht

Maaleht kirjutab, et Pärnust Võrru saadetud kiri oli teel aastaid. Kui kiri adressaadini jõudis, polnud templil aastaarvu.

Võru mees, kes oma nime avaldada ei taha, sai oktoobri viimastel päevadel kirja, mis oli posti pandud Pärnus 2006. aasta 21. novembril. Saadetis oli teel olnud peaaegu kaheksa aastat. Eesti Posti Tartu kandekeskuses on löödud kirjale tempel, millel seisab 29. 10 (29. oktoober), kuid puudub aastaarv.

Eesti Posti ehk nüüdse nimega Omniva kommunikatsioonijuht Erki Varma ütles, et võib-olla on kirja templil ekslik aastaarv. Varma oletas, et äkki on kiri jäänud adressaadini viimata või sattus valele aadressile ning pandi hiljem uuesti posti. Varma märkis, et võib-olla jäi kiri kuhugi postkontorite pikas ahelas toppama.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
KodanikN
9 aastat tagasi

Mul oli naabermajast kellegi Elioni arve postkastis. Ümbrikul aadress kõik õige. Olen leidnud kellegi paki keset kõnniteed. Postiljonil kukkus pakiteade maha. Hõikasin järgi, see ei teinud väljagi.

ummamuudu
9 aastat tagasi
Reply to  KodanikN

Nüüd saime ühtteist teada, mida need postimehed endast kujutavad-kurdid,pimedad ja kirjaoskamatud ka veel takkapihta. Aga mind huvitab Kas kodanikN viis ikka arve naabermajja ära ja mida tegi kodanikN pakiteatega, mis oli maha kukkunud- jätsid sinna kus ta oli…jah.

haapsalu
9 aastat tagasi

mul on juhtunud nii, et naabrite kiri on minu kasti sattunud. olen tuppa vötnud ja otsustanud et viin ´ise ära. siis ununeb… ja mitu aastat hiljem paberisahtleid korrastades tuleb uuesti välja 🙂

mitteusutav
9 aastat tagasi

Ah, lihtsalt seisis kusagil ja nüüd hea lolli nalja teha. Ega ta ikka ei ringelnud küll terve see aeg.

Kodanik
9 aastat tagasi

miskipärast juhtub isegi kohalikul tasandil seda “pikas ahelas toppamist”. võtke kokku ennast. teie teenus on puhas jama.