Eakatekodu tahab Koluverre ehitada väiksema eluhoone

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

DCIM103MEDIADJI_0972.JPG

Koluvere hooldekodu. Urmas Lauri

Koluvere hooldekodu tegi sammu tagasi, et saaks uue eluhoone ehitamisega edasi liikuda.

Lossipargi eakatekodu tahab ehitada esialgselt kavandatust väiksema uue eluhoone, selleks tuli aga ehitusregistris varem esitatud projekteerimistingimused lõpetada.

Lääne-Nigula vallavalitsus otsustas teisipäeval, et ei anna Maarjamaa Kodudele Lossipargi eakatekodu maaüksusele uue eluhoone rajamiseks projekteerimistingimusi. „Projekteerimistingimuste taotlus ei vasta [Lääne-Nigula valla – toim.] üldplaneeringule,” sedastatakse vallavalitsuse korralduses.

Vallavanema ülesannetes tegutsev Kullamaa osavallavanem Katrin Viks selgitas, et see korraldus ei ole mitte lõplik keeldumine, vaid pigem tehniline dokument, et eakatekodu saaks oma ehitussooviga edasi liikuda.

Kuu aega tagasi kirjutas Lääne Elu, et Lääne-Nigula vallavalitsus tahab Koluveres eakatekodu majandavale osaühingule Maarjamaa Kodud väljastada uue, 1200 ruutmeetri suuruse hoone projekteerimistingimused, kuid naaberkinnistu omanik, osaühing Argonfeld oli sellele esitanud vastuväite.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments