Galerii: promenaadist sai toidutänav

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 16

 

 

Reede keskpäevast laupäeva hilisõhtuni on Haapsalu promenaad muutunud suureks toidutänavaks, kus üle 90 toitlustaja pakub süüa kõlakojast Aafrika rannani.

Kokku on toiduallee 500 meetrit pikk. „Toidutänava endine asukoht Karja tänaval jäi veidi kitsaks ning leidsime üritusele veelgi parema koha Haapsalu promenaadil,” ütles ürituse korraldaja Daniil Kuznetsov.

Haapsalu linnavalitsus keelas Karja tänaval toidufestivalid, sest need piirasid ligipääse tänaval tegutsevatesse ettevõtetesse. Alternatiivina pakkus linnavalitsus festivalide korraldajatele välja promenaadi.

Nüüd ongi promenaadi kallasrada ja park täis toitlustajaid. Peale Eesti ettevõtjaile osaleb Läti, Leedu ja Soome tänavatoidupakkujaid. Eesti linnades toimuvate toidutänavate rahvarohkus lubab öelda, et tegu on suurima taolise ürituste seeriaga Baltimaades.

Toidutänava raames on avatud mitu DJ-lava ning traditsiooniliselt toimub ka burgerite söömise võistlus. Eraldi on lasteala batuutide ja loteriiga ning laadanurk. Saab proovida toite Hiinast Gruusiani.

Haapsalu toidutänav on avatud 26.-27. juulil kell 12-23. „Oleme saanud kahe eelmise aasta jooksul külastajatelt väga head tagasisidet ning otsustasime ka sel aastal teha toidutänava kahepäevasena,” ütles Kuznetsov.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kormoran
28 minutit tagasi

Nüüd saavad vaesed luiged ja pardid ka süüa osavõtlike inimeste ülejääkisid.
Järgmisel aastal tuleb kogu Pärnu kormoranide koloonia selleks ajaks Haapsallu.

Jaan.K
48 minutit tagasi

Käidud. Ainult see rõve roiskunud kala hais rannas pisut häiris.
Muidu oli tore.