Galerii: Haapsalu staadionile ehitati kaks uut rannavolleplatsi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Näidismatš: Robert Nukki ja Lukas Kaup vs Maanus Jõevee ja Hendrik Naar. Foto. Urmas Lauri

Kolmapäeva õhtul avati Haapsalu staadionil kaks uut rannavolleplatsi. Pandi alus ka uuele rannavolle võistlussarjale King of the Court.

Varasemalt oli Haapsalu staadioni loodenurgas kaks rannavolle mängimiseks sobilikku liivaväljakut. Nüüd on platse kokku neli.

“Väljakud on sellise suurusega, et siin saab korraldada Eesti meistrivõistlusi igas vanuseklassis,” ütles väljakute rajamise eestvedaja, võrkpallientusiast ja Ridala Spodiklubi võrkpallitreener Meelis Nukki.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
supluse
30 päeva tagasi

ja rannamõnude nautimiseks supelrandade loomine ja nende eest hoolitsemise asemel ehitatakse selliseid kunstlikke mooduseid keset linna. mis toimub Pullapää rannas, sogase, mudase veega Holmil ja Paralepas, linnavõim peaks sügavalt häbenema olematu kuurort- ja merelinna maine , linnlaste normaalsete ujumisvõimaluste puudumiste ning ajakirjanduses avaldatud uhhuu lubaduste pärast.

huvitav
30 päeva tagasi
Reply to  supluse

pullapääl on kõik okei, riietuskabiinid, toidukioskid, välitualetid, vetelpääste, võrkpalli platsid, paadilaenutus, lemmikloomadele oma ala, riietehoid, veeatraktsioonid, muusika mängib, sädelev liivarand, lastele eraldi alad, linnaliini buss käib iga tunni takka, rahvast nagu murdu, rand tuleks teha päevasel ajal tasuliseks, et vältida ülerahvastumist seal, pärnu kadetseb.

atraktsioon
30 päeva tagasi
Reply to  huvitav

Nii vähe ongi fantaasiat, et asju välja mõelda?

Loe
30 päeva tagasi
Reply to  atraktsioon

Mu huutelt