Matsalu festivalile laekus üle 800 filmi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Matsalu loodusfilmide festivalile soovib saada 800 filmi.Foto: arhiiv

Matsalu loodusfilmide festivalile (MAFF) laekus üle 800 linateose, mille seast pannakse kokku 22. filmipeo programm.

„Ei saa veel täpselt öelda, mis on, aga saab öelda, et on põnevaid uusi ja häid vanu tegijaid,“ ütles MAFFi peakorraldaja Maris Altmann Lääne Elule.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oh jah
1 kuu tagasi

Räägitakse, et riigil raha pole. Ei usu seda. Kuni käivad igasugu maffid, muffid jne. on riigil raha ju lademeis. Sellised üritused seisavad üleval ju vaid maksumaksja taskul- 90 % riigilt, 9% sponsoritelt ja 1% piletitelt- vaesel ajal on see pidu katku ajal. Ja vaevalt on eriti rahvast keda see rähni suguelu huvitaks

Oo jaa
1 kuu tagasi
Reply to  Oh jah

Teil on täielik õigus, rahvast ei huvita ka vallavõimu tegemised. Kus me teame ja kas peaksimegi teadma, et mingi vallavolikogu esimees lahkes (alkouimas?) meeleolus lubas uut koolimaja. Milleski on tugevad paralleelid praegu Venemaal toimuvaga ja osade Vene kodanikega Euroopas kel kilk, et meid ei sallita, sealt edasi miskipärast ei mõealda (, et miks ei).

See...
1 kuu tagasi
Reply to  Oh jah

…on õige küll, tuleks selle asemel toetada Ukrainat, Iisraeli, Süüriat, Uus-Kaledooniat, Mali, Nigerit või algatada ise mõni kena sõjakolle kuhu sadu miljoneid panna, selle asemel et rahulikult filme vaadata.
Tee kaitseministeeriumisse teabenõue, kui palju läks maksma Kevadtorm ja eriti see möödunud nädalane lahingutegevus Lihula lasteaia ümber.
Need on targad mehed, täristavad oma puukuulide ja lõhkepakettidega ümber lasteaia, neid tuleb toetada. Kas oleks võimalik avada toetuskonto, et oleks tihedamini seda toredat lapsi traumeerivat mürglit? Järgmisel korral võiks olla juba lasteaia ja kooli siseruumides, mõjud kuuldavasti jäänud oodatust tagasihoidlikumaks.
Toetame sõda, sulgeme Kulka! See on meie tulevik.

Jep
1 kuu tagasi
Reply to  See...

Ni see purkilaskjate raha võiks vabalt riigikaitsesse minna

Ses...
1 kuu tagasi
Reply to  Jep

…mõttes purki laskine on odavam.
Ei saa salata – purki laskmises on rohkem kultuuri kui iseenda täis roojamises. On selge, et sellepärast riigikaitse vajab rohkem. Eriti pesumasinaid.

IRW
1 kuu tagasi

Lihulas tuleks gümnaasiumiosa sulgeda ja mõtetud fetvalid lõpetada . Raha paigutada baltisaksa muuseumi arendamisse , muuseum tuua selgelt linnaruumi , peatänav arendada baltisaksa vabaõhumuusiomiks , põliselanikelt muidugi piletiraha ei küsiks aga läbisõitvatelt bussifirmadelt küll . Suuremate summdega tuleks pädevamaid ja karismaatilisi muuseumi eestvedajaid palgata

Mati Põdra
1 kuu tagasi
Reply to  IRW

See oli nüüd küll libairw. Aga võltspunase peaga vanamuti keele- ja mõttetegevuse tüüpvead olid selles kommentaaris hästi järele aimatud.

Kindlasti...
1 kuu tagasi
Reply to  IRW

…ei tohiks unustada piirkonda läbivate rändlindude maksustamist.

Mati Põdra
1 kuu tagasi
Reply to  Kindlasti...

Piirkonda läbivad rändlinnud, nagu Saare, Mets ja teised nendesugused? Võiks maksu alla panna küll – sittagi ühiskonnale kasulikku ei tee ja hingavad korralike kodanike õhku ära.

Jep
1 kuu tagasi
Reply to  Mati Põdra

No isegi mõni põder eksib aegajalt sinnakanti…..

Hmm
1 kuu tagasi

Võib olla oleks pigem aeg see mõttetus lõpetada

Mati Põdra
1 kuu tagasi
Reply to  Hmm

Ainuke mõttetus, mis Läänerannas on, on kohalik omavolitsus. Need lõpetaks tõesti suurima heameelega ära, ja pöördumatult.

IRW
1 kuu tagasi
Reply to  Mati Põdra

Maff võiks mõnda teise linnuriiki kolida , siis oleks Lääneranna valla avalike suhuhete spetsialistil veidi pikem kirjatükk arendada . Andke spetsialistile see võimalus !

Mul...
1 kuu tagasi
Reply to  Hmm

…on sulle uudis. Vaata, sina käisid ilmselt kvalitatiivselt arhitektuurilises mõistes paremas koolimajas kui su vanemad käisid ja mida põlvkond edasi seda paremaks olukord läheb. Samas on elu näidanud et tingimuste paranemine tarkust ei too, sest üleüldises plaanis jäädakse omas generatsioonis ikka rumalamate, ahnemate ja naeruväärsemate hulka – mitte maja pärast, kus õpitakse vaid sünnipärase lolluse ja laiskuse pärast. Tänan tähelepanu eest!
Loodan, et Eurovisioon meeldis ja odavat elektrit teleka vaatamiseks ikka jagub.