Juhtkiri: vastutustundlik lähenemine

Lääne Elu

info@le.ee

Sunly on Risti lähedale Rehemäele püsti panemas hiigelsuurt päikeseparki, millega astub suure sammu edasi päikeseenergia arendamisel Eestis. Esimest korda kasutatakse päikesepargi rajamisel pöördpaneelide lahendust, mis aitab päikesest viimast võtta.

Kui Risti lähedale kavandatava tuulepargi rajamisega on kaasnenud kohalike pahameel ja isegi kohtuvaidlused, siis päikesepargi ettevalmistused on kulgenud sellega võrreldes väga rahumeelselt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
2 kuud tagasi

“Kui Risti lähedale kavandatava tuulepargi rajamisega on kaasnenud kohalike pahameel ja isegi kohtuvaidlused, siis päikesepargi ettevalmistused on kulgenud sellega võrreldes väga rahumeelselt.”
Pole ju imestada midagi, visuaalne reostus ja mõju ümbritsevale on siiski ka erinev. Kohalike peaks enim huvitama- kes ja mis rahadega need pargid likvideerib ja keskkonna taastab (kui ettevõte likvideeritakse või park amortiseerub ja ei leia enam kasutust)?