Eeloleva nädala alguses läheb ilm järk-järgult külmemaks

BNS


Järgmise nädala esimeses pooles langevad õhutemperatuurid päev-päevalt sügavamale alla nulli.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva muutliku pilvisusega ilm. Saartel sajab lund mitmel pool, mandril vaid kohati. Paiguti esineb udu. Puhub edela- ja läänetuul, Loode-Eestis ka loodetuul 3–9, saarte rannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 2–8, saarte rannikul kohati 0 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja saartel ka lörtsi, kohati tuiskab. Ennelõunal puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul loodesse ja tugevneb õhtuks 4–10, saartel ja läänerannikul puhanguti 16 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, saartel tuleb kuni 2 kraadi sooja.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub loode- ja põhjatuul 3–9, öö hakul saarte puhanguti 14 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur langeb hommikuks 3–9 miinuskraadini. Teisipäeva päeval on valdavalt pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub põhjakaaretuul 1–7 m/s. Külma on 1–8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub muutlik tuul 1–6 m/s. Külma on 6–13, Kirde-Eestis kuni 17 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 m/s. Külma on 3–8, Ida-Eestis 9–14 kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments