Virtsu Tallinna mnt 31 detailplaneeringu eelnõu (eskiisi) avaliku väljapaneku tulemuste avalik arutelu toimub 29.01.2024 kell 14 Virtsu rahvamajas

kliendihaldur

le@le.ee

Virtsu Tallinna mnt 31 detailplaneeringu eelnõu (eskiisi) avaliku väljapaneku tulemuste avalik arutelu

Lääneranna vallavalitsus korraldas Lääneranna vallavolikogu 24.03.2022 otsusega nr 38 algatatud Virtsu aleviku Tallinna mnt 31 maaüksuse (endise Virtsu kalatehase maa-ala) detailplaneeringu eelnõu (eskiisi) avaliku väljapaneku 15.11.–15.12.2023. Planeeringu eesmärk on jagada 8,57 ha suurune tootmismaa sihtotstarbega Tallinna mnt 31 maaüksus 28-ks tootmis-, äri-, elamu- ja üldkasutatava maa krundiks ning vähendada ranna ehituskeeluvööndit. Väljapaneku ajal edastasid oma seisukohad ja ettepanekud keskkonnaamet ja transpordiamet. Teised isikud arvamusi ei esitanud. Keskkonnaamet esitas märkused detailplaneeringu eelnõu osas ning osutas asjaoludele millega tuleb üleujutusriskiga alale ulatuva planeeringualaga ning ranna ehituskeeluvööndi vähendamise ettepanekut sisaldava detailplaneeringu koostamisel arvestada. Transpordiameti ettepaneku kohaselt tuleb planeeringus hinnata kavandatava arendusega kaasnevat liiklussageduse kasvu ja liikluskoosseisu ning analüüsida lisanduva liikluse mõju Risti-Virtsu riigitee ristumiskoha läbilaskevõimele. Detailplaneeringu eelnõu avaliku väljapaneku tulemuste avalik arutelu toimub 29.01.2024 kell 14 Virtsu rahvamajas (Pargi tn 4, Virtsu alevik). Detailplaneeringuga on võimalik tutvuda veebilehel www.laanerannavald.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments