Haapsalu sai uue sõpruslinna

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu linnapea Urmas Sukles (paremal) ja Kaga linnapea Riku Miyamoto allkirjastasid täna hommikul linnade vahelise sõpruslepingu. Foto: Haapsalu linnavalitsus

Esmaspäeva hommikul, Eesti aja järgi kell 5 allkirjastasid Jaapanis Kaga linnas Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja Kaga linnapea Riku Miyamoto linnade vahelise sõpruslepingu.

Haapsalu linnavalitsus jagas sotsiaalmeedia lehel, et Jaapanis asuva Kaga linnapea Myamoto ütles, et näeb Haapsaluga sõprussuhete sõlmimisel mõlemale linnale suurt kasu.

„Kaga on nagu Haapsalu , kaunis turismipiirkond väga toredate, sõbralike inimestega ja ma loodan sellest lepingust palju kasu meie mõlemale linnale,” teatas sotsiaalmeedias Sukles.

Kaga on järjekorras 11. Haapsalu sõpruslinn. Ühtlasi on see ka kõige kaugemal, 7000 kilomeetri kaugusel asuv sõpruslinn.

Sõpruslepingut sõitis Jaapanisse allkirjastama 12-liikmeline Haapsalu delegatsioon. Lisaks linnapeale on Jaapanis kaasas ka aselinnapead Tõnu Parbus, Kaja Rootare ja Helen Rammu ning linnasekretär Erko Kalev, aga ka seitse volikogu liiget.

Haapsalu delegatsioon jõuab Jaapanist tagasi 21. oktoobril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vanaisa
8 kuud tagasi

Käisid harakirit õppimas…et kui linnas veel ühe pasaga hakkama saavad.siis võtavad vastutuse

maamees
8 kuud tagasi

”Sõpruslepingut sõitis Jaapanisse allkirjastama 12-liikmeline Haapsalu delegatsioon.’…….see – Kaga, on 11-nes Haapsalu sõpruslinn…. ”..mõlemale linnale suurt kasu..” /

Kas keegi teab konkreetselt nimetada paar asja, mis ‘kasu’ on neist sõprussidemetest Haapsalu elanikud saanud? (peale ametnike reisirõõmu)?

Jaan
8 kuud tagasi
Reply to  maamees

Nimetage eelmistest sõpruslinnadest saadud suured kasud. Huvitavad reisid muidugi. Ja silmaringi laiendavad. Sõitjatest saavad kellelegi ka ustavad sõbrad.

juba
8 kuud tagasi

selliste turismireiside pärast tasub volikogusse kandideerida, rääkimata muust hääst ja paremast , mis tool kaasa toob

Olga
8 kuud tagasi
Reply to  juba

Jah!

Abcmas
8 kuud tagasi
Reply to  juba

Miks ei kandideeri
? Iga mats ei saa hääl,nii lihtne ongi.

küll
8 kuud tagasi
Reply to  Abcmas

saab kui on osav valetaja ja petupartei seljataga