Lääne Elu paberleht neljapäeval, 6. juulil

Pidu mitmes kuues ehk kuidas LÜGi koor laulupeol käis 

Terve aasta kestnud harjutamised olid läbi ja kätte oli jõudnud aeg seada sammud Tallinna poole. Miks just sinna? Ikka seepärast, et ees ootas laulupidu „Püha on maa”. Niisiis läksime peole ka meie, Läänemaa ühisgümnaasiumi noortekoor.

Ilon Wiklandi muuseumis astuvad lavale Oskar ja asjad

Andrus Kivirähki samanimelise lasteraamatu järgi valminud lavastuse peaosas särab Oru kooli 8. klassi õpilane Tõru Kannimäe.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
7 kuud tagasi

Sellest ei ole kasu. Kui just järjepidevalt ei kontrollita. Neid tänavaid meil ju on kus hommikul seitsmest kuni õhtul seitsmeni parkimise keeld. Pargitakse ikka.

Abc
7 kuud tagasi
Reply to  Kodanik

Kus??? Ja kus on politsei silmad???

Tehtud
7 kuud tagasi

Turul parkimine keelatud, ka Laterna baari ees ja veel mõnes parklas parkimist keelavad märgid???

Majaomanik
7 kuud tagasi

Sisuliselt Haapsalus ei ole parkimisprprobleemi ,et seda piirata.Uusi parklaid on juurde tulnud,rääkimata mereäärsest muruparklast,mis suurürituste ajal täidab oma ülesannet.Ainult natuke korraldusliku küsimusi lahendada suveperioodil.Peale esimest septembrit tuleks parkijaid juba otsida olemasolevatesse parklatesse,mis tühjana seisavad. Pole vaja pseudoprobleemideega tegeleda,rääkimata tasulises parkimisest.Nõus Väliga.