Aasta kooli lapsed mahuvad ühe puu otsa

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Metsküla kooli lapsed ronisid eile kõik koos krabinal puu otsa nagu maalapsed ikka. Foto: Urmas Lauri

Metsküla kooli lapsed ronisid eile kõik koos krabinal puu otsa nagu maalapsed ikka. Foto: Urmas Lauri

Eile varahommikul võtsid Metsküla kooli 1. klassi lapsed Taavi Laos ja Madli Mikkus haridus- ja teadusminister Kristina Kallaselt vastu aasta kooli karika.

Nii vara pole Metsküla lapsed iial koolipäeva alustanud – juba enne kella seitset koguneti kooli ette, et ERRi saatejuhid saaksid aasta kooli välja kuulutada – igahommikune „Terevisioon“ läks ööbiku laksutamise saatel otse-eetrisse Metskülast. Viis minutit pärast kella seitset andis haridus- ja teadusminister Kristina Kallas üle kuldse võidukarika koolile, mille kohalik omavalitsus on otsustanud sügisest kinni panna. „Eestis on vähe neid, kes ei tea Metsküla kooli,“ ütles Kallas. Ta märkis, et väike Metsküla kool seisab kõikide külakoolide eluõiguse eest ja on läinud väga paljudele südamesse.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hmm
9 kuud tagasi

Vaadates seda pilti…….huvitav kus on siin looduskaitsjad, lastekaitsjad ……tegevus ohtlik nii puule kui lastele

Vahva
9 kuud tagasi
Reply to  Hmm

Linnas peab jah vati sees elama ja lapsi hoidma. Maal ikka lapsed puudel roninud ja seda ka täna.

Arutaja
9 kuud tagasi
Reply to  Vahva

Eks see kestab esimese õnnetuseni . Siis keegi kaebab kooli kohtusse ja nõuab suurt hüvitist ja siis on hoopus teine jutt

Mati Põdra
9 kuud tagasi
Reply to  Arutaja

Metsküla vanemad ei kaeba oma kooli mitte kunagi kohtusse. Eriti sellepärast, et see kool laseb lastel lapsed olla.

Arutaja
9 kuud tagasi
Reply to  Mati Põdra

No metsküla 7 vanemat võib olla mitte , teised 13 võib olla pole niisugused . Ja inimese meelsus on kergesti muutuv

Mati Põdra
9 kuud tagasi
Reply to  Arutaja

Kas te ei arva, et need 16 pere (mõnest on mitu õde-venda) lapsevanemad lubavadki oma lastel puu otsa ronida ja muudki ebasteriilset? Ausalt, käitute nagu Kohviveski kultusfilmist “Siin me oleme!”

KODANIK
9 kuud tagasi
Reply to  Mati Põdra

Mnjaa, kõik see kestab kuni esimese suurema õnnetuseni . Siis on süüdistajaid kui palju . Vaene direktor , tema on see kes selle eest 101% liselt saab

Endel Lepp
9 kuud tagasi
Reply to  Mati Põdra

Olen naispolitseinik ja luban kõigil Lääneranna viguriväntadel (täiskasvanud vallaametnikest isiklike lasteni) teha, mida nad heaks arvavad. Olen seisukohal, et seadused ongi selleks, et neid väänata ja pahandusi peab tegema igas eas, mitte ainult lapsepõlves. Ja kui mõni vigurit täis mees, naine või laps teistele tasuta ihunuhtlust jagab, dokumente tindipliiatsiga täis sodib vms., vaatan hellal pilgul pealt ja muhelen heldinult, öeldes: “Oh teid, vembumehi/naisi.” : )

Meesiluajakirjanik
9 kuud tagasi
Reply to  Endel Lepp

Oo, kui huvitav! Endel Lepp, kas annaksite mulle eksklusiivintervjuu? Teen ettepaneku kohtuda Lihula mõisa kella all. Mis aeg Teile sobiks? Pikisilmi vastust ootama jäädes V.I.

Kalle
9 kuud tagasi

Mh-khmm

...
9 kuud tagasi
Reply to  Hmm

…sinu puudele ohtlik?