Saartele ja läänerannikule tulevad kontserttuurile Leik ja Andre Maaker

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Kolmandat korda Eesti Pärimusmuusika Keskuse korraldatav saarte ja rannikualade tuur toob ühisele lavale viiuliduo Leik ja kitarrivirtuoosi Andre Maakeri. Ka varasemalt koostööd teinud muusikud loovad oma repertuaare ristates üllatustest säriseva atmosfääri, mis saab kõlama 7.-10. juunil Vormsil, Hiiu-, Saare-, ja Läänemaal.

Pildi autor: Kevin Kohjus

Kava koostamisel inspireerusid muusikud kontsertpaikade asukohtadest, tutvustades kuulajatele Eesti saarte ja lääneranniku lugusid. Pärimusele lisavad värvi omaloomingulised palad, millel on lisaks eesti mõjutustele ka veidi välismaist hõngu. Saaremaalt pärit Andre Maakeri muusikas leidub mitmeid kilde tema kodupaigast, Leiki repertuaari kuuluvad viisid Vormsilt.

Kontsert toimub 07.06 kell 18.00 Rannarootsi muuseum / Haapsalu

Rohkem infot kodulehelt www.folk.ee.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments