Lääne Elu paberleht laupäeval, 22. aprillil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne-Nigula asutas oma perearstikeskuse

Neljapäeval otsustas Lääne-Nigula volikogu asutada valla äriühinguna Lääne-Nigula Perearstikeskuse, mis 1. maist hakkab pakkuma Ristil perearstiteenust. „Ühe perearstikeskuse ellu kutsumine on suur väljakutse, sest kogemust meil selleks ei ole. Aga kust need kogemused tulevad kui mitte proovides,” ütles volinikele Risti osavallavanem, Lääne-Nigula vallavalitsuse liige Rein Kruusmaa, kes on Risti perearstiprobleemi lahendamisega viimased kuud tegelenud.

Argo Vispert – Eesti kaheksas peastarvutaja

Martna kooli kuuenda klassi õpilane Argo Vispert tuli nutispordi Eesti meistrivõistlustel Tallinna reaalkoolis kaheksandaks. Kolm päeva pärast nutispordi meistrivõistlusi ütleb poiss, et kaheksas koht – see on pigem kehvasti.

HÕFF keskendub soomlaste eeposele

Tänavuse Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali (HÕFF) keskmes on soomlaste eepos „Kalevala” – avafilmina näeb linateost „Sampo”, festivali eel saab pildistada koos Väinämöisega ja kuuleb ka veriseid lugusid eeposest. „„Kalevala” on kui moodsa õuduse sünonüüm, kus on palju veriseid hetki,” ütles . HÕFFi juht Helmut Jänes.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
TMK
1 aasta tagasi

Paliveres onju alles…?

Vello
1 aasta tagasi

Kaupsi juures oli pandud nelk

Jaan.K
1 aasta tagasi

Kui väga vaja ja teisiti ei saa, siis lilli võib viia ja mälestada endist peatänavat.

ABC
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan.K

Jaanika kindlasti punalipp igaks juhuks valmis,sest mine tea….

keda
1 aasta tagasi

nüüd kummardada, keda mälestada, kellele lilli viia, keda eeskujuks seada