Galerii: Noarootsi lapsed hakkasid raamatukogu pidama

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 25

Fotod: Urmas Lauri

Neljapäeval avasid Noarootsi kooli 1.-4. klassi lapsed miniraamatukogu, kus õpilased ise hakkavad raamatuid välja laenama.

Neljapäeva keskpäeval sikutas kümneaastane 4. klassi õpilane Mirtel Kivi tuttuue raamatukapi uksenuppude ümbert lahti valge paela ja Noarootsi kooli miniraamatukogu oligi laste käteplagina saatel avatud. Tüdruk sai kaenlasse sinise vakstukaantega kausta – sinna paneb ta kirja, kes mis kuupäeval mis raamatu laenas ja, mis kõige tähtsam, millal tagasi toob. „Kui keegi tahab raamatut, siis ta pöördub minu poole ja saab selle minu käest,” kirjeldas Mirtel raamatukoguhoidja tööd. Midagi keerulist selles ei ole. „Ja siis pean ma jälgima, et raamatud tagasi toodaks,” ütles ta. Sinist kausta lubas ta hoida raamatukapis, mis on üks kindel koht. „Muidu kaob veel ära,” ütles Mirtel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Diana Grainger
10 kuud tagasi

😘🥰

olku
1 aasta tagasi

Vene ajal minu koolis oli ka nimodi.

eriline
1 aasta tagasi
Reply to  olku

või kohe nimodi?