Katarine Rosalie: epistel Danske trahviraha kaotamisest ja Reformi homunkulusest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Mu armas rahvas – eks võisime kõik nüüd uudistest lugeda, kuidas oleme Danske panga trahvirahast ilma nagu peni pehmest leivast, sest Reform oma pimedas ja sõgedas vihas otsustas võimule saades põrmu trampida tarkade meeste otsused ja lõpetada lepingu kõige parema Ameerika advokaadiga, kes need rahapesu trahvimiljardid just nimelt Eestisse pidi tooma! Eks te vast mäleta, kui tulihingeliselt võitles selle eest EKRE, kui ta veel valitsuses oli, kuidas nad kõik oma rahad kokku panid, et seda kallist advokaati eesti rahvas endale lubada võiks – aga siis tuli alatute trikkide ja pettuste abil öö varjus võimule Reform ning asus tühistama kõike seda head ja kasulikku, mis EKRE oli teinud.

Nüüd jääbki üle vaid kurvalt pead vangutada, et see 400 miljardit jagati välja kõigile teistele, kes soovi avaldasid, aga mitte Eestile, sest meie ju nii-öelda soovi ei avaldanud, sest meil polnud kohapeal advokaati!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
see
1 aasta tagasi

kunagine kehtna parteikool oli küll pisike , aga neid partorge , kes siin nutavad vana korda taga, laseb vist siiani salaja välja

On küll nii
1 aasta tagasi

et mõned haiged lastakse nädalalõpuks välja….

doktorid
1 aasta tagasi
Reply to  On küll nii

siin kõik vist libesti erakonnast

Kristjan
1 aasta tagasi

Kolumnist ?! Haige EKREist pigem. Häbi Lääne Elu peatoimetajale, kes sellisel rumalal kibestunud inimesel kolumne kirjutada laseb!

2. kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Kristjan

EKRE-ga ei ole sellel kolumnistil mingit pistmist. Kui siis ainult see, et ta vaenab seda erakonda täiega. Ja see kirjatükk on oma eesmärgi täitnud, kui ka Kristjan saab siin oma sappi EKRE pihta tulistada.

Kristjan
1 aasta tagasi
Reply to  2. kodanik

kodanik – lugesid üldse seda kolumni või oled otse lihtsalt peast pehme?! Aus küsimus, üldse mitte solvamise pärast.
Kuigi samas, pean vastama, et sappi pritsib kolumnist ja sina oma sapi jutuga.
Minu arvamus oli lihtsalt, et ei ole okei sellisel viisil asju kirjutada.