Rohuküla–Heltermaa liinil sõitis novembris rekordarv reisijaid

BNS

Praamid Rohukülas. Foto: Malle-Liisa Raigla

Eelmisel kuul purunes novembrikuine reisijate rekord Rohuküla–Heltermaa liinil, kui TS Laevad viis Hiiumaale ja tagasi 35 795 reisijat ja 19 752 sõidukit.

2021. aasta novembris oli reisijate arv Hiiumaa liinil 35 702, teatas TS Laevad. Virtsu–Kuivastu liinil teenindas laevafirma 2022. aasta novembris 92 915 reisijat ja viis üle mere 50 739 sõidukit.

TS Laevade juhatuse esimehe Indrek Randveeri sõnul jagub reisijaid mõlemale liinile ja suursaarte vahel on käimist võrdluses eelmise aasta sama ajaga nii Saaremaale kui Hiiumale rohkem. Küll aga on vähenenud sõidukite arv.

„Me anname endast alati parima, et püsida täpses graafikus ning novembris väljusid 99,7% reisidest õigeaegselt ja kui esines üksikuid hilinemisi, siis vaid 1-4 minutit. See tähendab, et oleme oma laadimiste planeerimisel suutnud hoida stabiilset ja head joont,” kinnitas Randveer.

Ta lisas, et ka reiside arv oli võrdluses eelmise aastaga 3 protsendi võrra suurem, 1523, kusjuures ükski reis ära ei jäänud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
selle
1 aasta tagasi

arvu reisijate teenindamiseks tallinn-rohuküla raudteel läheks tarvis neljarealist raudteed

And
1 aasta tagasi

Arvata võis