Katarine Rosalie: epistel reformikate topeltmängust ja Nursipalu koonduslaagrist

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Küll mina kuulasin, mu armas rahvas, kuidas televisioonis ja raadios reformikad muudkui hoiatasid elektrikatkestuste eest, ise nii tõsised just nagu surnumatjad, ja seletasid sama tõsiselt, mis järjekorras inimestelt elektrit välja lülitama hakatakse, kui sellest puudus kätte tulema hakkab.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Meelis Malk (Lõuna-Läänemaa)
1 aasta tagasi

Ilus ja tore lugu aga mõnest kohast nagu natuke üle võlli ka. Ma saan muidugi aru teie frustratsioonist ja jään eriarvamusele aga kiidan teid muidugi sellise kõik ühes jutukese eest, kus on kokku pandud “Taevas ja Põrgu”(tsitaat filmist “Siin me oleme). Peab tunnistama aga, et isegi huumorijutukese jaoks on see natuke liiga räige. Asi on päriselt ka naljast kaugel. Täna on veel võimalik üksikul maainimesel Jõulud ära pidada aga peale uut aastat lähevad ikka asjad päris karmiks. Liigume me ju hetkel inertsist aga kui aasta alguses keegi ei aita vähendada kulusid, siis saab karm olema. Loodan, et rahvas mõistab seda… Loe rohkem »

Tom naabermajast.
1 aasta tagasi

Minu elu on siiski minu kätes,kallis inimene. Ekre siin ei aita ja kui mingi kristus peaks kuskilt tagasi tulema,on kõigil kaputt,olenemata erakondlikust kuuluvusest.

.....
1 aasta tagasi

Ekrel on ju plaan. Ainuke halb asi on sealjuures see, et palju takistusi topitakse selle plaani teostamiseks ette. Demokraatia

Rahvuslane
1 aasta tagasi

rehvimaffia korraldab meil siin põhja koread, kus elektrit saavad vaid sugulased, tuttavad ja need, kes kummardavad neid jäägitult.
Tuleb ohjad enda kätte võtta ja energia taas inimõiguseks muuta!

meedik
1 aasta tagasi

LE – hullumaja häälekandja….

Tom naabermajast.
1 aasta tagasi

Aidi,palun võta end kokku… Ehk siis maakeeli öeldult-õpeta,hari peenraid,aga palun ära aja sellist pläusti. Jää endaks.

Tunnistaja
1 aasta tagasi

Rumalat juttu jätkub kauemaks…

Ants
1 aasta tagasi

Terve foorum pöördus abipalvega,et arsti vaja…aga ei ikka midagi.