Lääne Elu paberleht laupäeval, 22. oktoobril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääneranna toob valda juhtima Kihnu endise vallavanema

Lääneranna vallavolikogu erakorralisel istungil tuleval neljapäeval esitab koalitsioon vallavanema kohale kunagise Kihnu vallajuhi Ingvar Saare (Isamaa). Lääneranna vallavolikogu esimees Armand Reinmaa kinnitas eile Lääne Elule, et Saare on valimised võitnud Lääneranna valimisliidu ja koalitsiooni kandidaat vallajuhi kohale.

Raudteemuuseum taastas Saksa sõjaveduri

Haapsalu raudteemuuseumi uhkeim eksponaat on 1943. aastal ehitatud Saksa sõjavedur. „Muuseumi andmetel on tegemist kõige vanema säilinud laiarööpmelise raudtee auruveduriga Eestis,” ütles Haapsalu raudtee- ja sidemuuseumi juhataja Talis Vare.

Lugejad neelavad krimkasid ja lembelugusid

Läänemaa keskraamatukogu laenutuste edetabelis troonib juba kolmandat aastat järjest Delia Owensi „Kus laulavad langustid” – ühtaegu armastuslugu ja kriminaalromaan. Ameerika zooloogi debüütromaani „Kus laulavad langustid” on ilmumisest saadik 2019. aastal Haapsalu raamatukogust laenutatud üle 200 korra. Kümne aasta edetabelis on raamat kolmandal kohal.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments